Κεντρική Ασίστ Shadow “Δεν μπορεί να τη διαχειριστεί”

“Δεν μπορεί να τη διαχειριστεί”

ivanovic1

ivanovic

Ο Βαγγέλης Αλεξαδρής κλήθηκε να σχολιάσει την εικόνα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, με τον έμπειρο Έλληνα τεχνικό να τονίζει πως ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν μπορεί να διαχειριστεί το “τριφύλλι”, ενώ θα είναι επιτυχία αν οι “πράσινοι” κερδίσουν ένα παιχνίδι απέναντι στους Ρώσους.

Όσο για τον Ολυμπιακό, υποστήριξε πως έχει περισσότερες πιθανότητες απέναντι στη Μπαρτσελόνα, αρκεί να μην πραγματοποιήσει ανάλογες εμφανίσεις με τη χθεσινή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ραδιοφωνικό αέρα του Sport-fm:

Για τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον Παναθηναϊκό: “Όπως φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, η διαφορά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι χαώδης. Έχουν ξεπεράσει τα 40 εκατ. ευρώ στο μπάτζετ και θυμίζουν ομάδα ΝΒΑ. Ο Παναθηναϊκός στερήθηκε και τους τραυματισμένους παίκτες και την απουσία του Λαουάλ, τον οποίο απέκλεισε ο Ιβάνοβιτς. Ο Ιβάνοβιτς δεν έχει βοήθεια από τον πάγκο, από τους παίκτες που είναι άπειροι, και η διαφορά των δύο ομάδων ήταν εξωπραγματική”.

Για το αν αποτελεί κέρδος η συμμετοχή νεαρών παικτών του Παναθηναϊκού: “Οι εμπειρίες που κερδίζουν οι νεαροί παίκτες είναι τραυματικές, αφού αισθάνεσαι λίγος και δεν μπορεί αυτό να διορθωθεί εύκολα στο μέλλον. Εμένα μου αρέσει να λέω τα πράγματα όπως τα αντιλαμβάνομαι”.

Για το έργο του Ιβάνοβιτς: “Ο Παναθηναϊκός είναι μία στεναχωρημένη ομάδα. Δεν γελάει κανείς και ο Ιβάνοβιτς δείχνει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την ομάδα που του έχουν αναθέσει. Ίσως δείχνει ότι ‘με αυτούς θέλετε να προχωρήσουμε, αυτά θα είναι τα αποτελέσματα’. Μία νίκη να κάνει απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, θα είναι μεγάλη επιτυχία”.

Για τις πιθανότητες του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα: “Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες πιθανότητες, αλλά με μία παραγωγική βραδιά όπως χθες, δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Ο Σπανούλης είναι ο σημαντικότερος κρίκος στην ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν πήρε αυτό που έπρεπε από κανέναν παίκτη. Κανένας παίκτης δεν σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων. Μου αρέσει ο Πασκουάλ και η Μπαρτσελόνα ήταν πιο μπροστά σε θέματα τακτικής από τον Ολυμπιακό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…