Κεντρική NBA Μπρουκς “υπ’ ατμόν”
NBA

Μπρουκς “υπ’ ατμόν”

scott brooks

485872399JR033_THUNDER_GRIZZLIES

Οι Θάντερ έμειναν εκτός πλέι οφ για πρώτη φορά ύστερα από έξι χρόνια και το μέλλον του Σκοτ Μπρουκς στην άκρη του πάγκου τους φαντάζει αβέβαιο. Οι αλλεπάλληλοι τραυματισμοί και η απουσία του Κέβιν Ντουράντ στα 55 από τα 82 παιχνίδια της regular season αποτέλεσαν καθοριστικούς παράγοντες για την αποτυχημένη σεζόν αλλά οι άνθρωποι του οργανισμού αρχίζουν να εξετάζουν άλλα ενδεχόμενα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Yahoo Sports.

Ο Μπρουκς έχει ακόμα έναν εγγυημένο χρόνο στο συμβόλαιο του ενώ η ομάδα διαθέτει οψιόν ανανέωσης για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 όμως τα πάντα βρίσκονται στον “αέρα” αυτή την στιγμή. Ο Τζένεραλ Μάνατζερ του οργανισμού, Σαμ Πρέστι, σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας θα εξετάσουν ενδελεχώς τις παραμέτρους και θα ζυγίσουν τις επιλογές τους ώστε να καταλήξουν στο αν ο 50χρονος τεχνικός είναι ο κατάλληλος για να οδηγήσει τους (υγιείς) Θάντερ στην επίτευξη του διακαή πόθου που είναι το πρωτάθλημα.

Στη “ζυγαριά” θα μπει και η προτίμηση του KD καθώς ο ηγέτης της ομάδας έχει ακόμα ένα χρόνο συμβολαίου και η δική του δυσαρέσκεια ή ψήφο εμπιστοσύνης στον Μπρουκς θα παίξει σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση ώστε να παραμείνει στην Οκλαχόμα για ακόμα περισσότερα χρόνια.

Σε περίπτωση που αποφασιστεί η απομάκρυνση του Μπρουκς, ο προπονητής του Φλόριντα, Μπίλι Ντόνοβαν φαντάζει ως ο υποψήφιος με τις περισσότερες πιθανότητες να τον διαδεχθεί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…