Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μπατίστα, ο τυχερός (vid)

Μπατίστα, ο τυχερός (vid)

batista javtokas

batista-javtokas

Τυχερό που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Εστεμπάν Μπατίστα, μιλώντας στην Ευρωλίγκα. Ο Ουρουγουανός σέντερ έχει αγωνιστεί στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην Κάχα Λαμποράλ και στην Εφές Αναντολού στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν έχει νιώσει τόσο κάλα όσο φέτος στο “τριφύλλι”.

“Κάθε παίκτης στην Ευρώπη θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό. Είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολλούς τίτλους. Είναι μεγάλη ευκαιρία να βρίσκεσαι εδώ. Νομίζω πως έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, με καλά παιδιά. Όλοι γνωρίζουν τους ρόλους τους. Όλοι θέλουν να βρίσκονται σε ομάδες που διεκδικούν τίτλους και παίζουν σε τελικούς. Είμαι τυχερός που βιώνω τέτοιες καταστάσεις.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει σπουδαία ατμόσφαιρα. Ο κόσμος αγαπάει πολύ την ομάδα και μας στηρίζει διαρκώς. Ένας από τους λόγους που σε κάνουν να θες να παίξεις γι αυτή την ομάδα είναι η ώθηση που σου δίνει ο κόσμος. Έχω υπάρξει στην… απέναντι πλευρά, οπότε ξέρω πως είναι όλο αυτό. Το να παίζεις με αυτόν τον κόσμο στο πλευρό σου είναι κάτι πολύ ωραίο. Να βιώνεις τέτοιες καταστάσεις ως αθλητής”, δήλωσε ο Εστεμπάν Μπατίστα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…