Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Αξίζαμε τη νίκη”

“Αξίζαμε τη νίκη”

itoudis cska enisey

itoudis-cska-enisey

Φανερά ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ιτούδης από την εικόνα της ομάδας του απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως οι “πράσινοι” ήταν πιο βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο ματς.

“Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την δεύτερη νίκη. Κυριαρχήσαμε και παίξαμε σοβαρά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κι αξίζαμε τη νίκη. Ήταν άλλη μία καλή εμφάνιση από την ομάδα μας και προηγούμαστε με 2-0, αφού διαφυλάξαμε την έδρα μας, αλλά οι προσδοκίες μας είναι μεγαλύτερες. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το τρίτο παιχνίδι και πρέπει να δουλέψουμε σε συγκεκριμένα κομμάτια.

Όπως είδατε ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε μετά την ήττα του πρώτου αγώνα, έπαιξε πιο επιθετικά και θα παίξει ακόμα καλύτερα στο ΟΑΚΑ. Συνεχίζω να πιστεύω στην ομάδα μου. Αν εκτελούμε το πλάνο μας, μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Σκεπτόμενος ότι παίξαμε το δεύτερό μας παιχνίδι εντός τριών ημερών, μου αρέσει το γεγονός ότι είχαμε 28 ασίστ, παίξαμε ως ομάδα, μοιράσαμε την μπάλα και βρήκαμε ελεύθερα σουτ. Κανείς δεν έπαιξε για τον εαυτό του κι αυτό είναι το σημαντικό για την ΤΣΣΚΑ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ο οποίος μας έδωσε σημαντική υποστήριξη”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…