Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Από τον Μήτσο στον Δημήτρη

Από τον Μήτσο στον Δημήτρη

diamantidis pao aponomi

diamantidis-pao-aponomi

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης παρέλαβε το τρόπαιο του κυπελλούχου από τον αντιπροέδρο της ΕΟΚ, Αριστείδη Γολέμη και το παρέδωσε κατευθείαν στα χέρια του ισχυρού άνδρα των “πρασίνων“, Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Σειρά έπειτα είχαν όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού και το προπονητικό τιμ.

Όταν το τελετουργικό ολοκληρώθηκε στον αγωνιστικό χώρο, το κύπελλο μεταφέρθηκε στις εξέδρες όπου πήγε στα χέρια του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλο.

Την απονομή των μεταλλίων έκαναν στους νικητές, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο αντιπρόεδρος, Αριστείδης Γολέμης.

Τα πράσινα κομφετί και τα βεγγαλικά, αρχικά έδωσαν χρώμα στην απονομή ενώ δεν έλειψε και το απρόοπτο με μικρές φωτιές που δημιουργήθηκαν από τον συνδυασμό των δύο.

Χειροκροτούμενος από την πλειοψηφία του κόσμου στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, ο Απόλλωνας παρέλαβε τα μετάλλια για τη συμμετοχή του στον τελικό, από τους Τάκη Τσαγκρώνη και τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, Αριστείδη Γολέμη, ενώ ο πρώτος παρέδωσε στα χέρια του αρχηγού των Πατρινών, Νίκου Αργυρόπουλο, το αναμνηστικό τρόπαιο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…