Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ακόμα καλύτεροι στο ΣΕΦ”

“Ακόμα καλύτεροι στο ΣΕΦ”

dunston barca osfp

dunston-barca-osfp

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πραγματοποιήσει μια εμφάνιση ανάλογη με την τελευταία της Βαρκελώνης αν θέλει να πάρει προβάδισμα στη σειρά των πλέι οφ, σύμφωνα με τον Μπράιαντ Ντάνστον. Ο Αμερικανός σέντερ σημείωσε την ανάγκη της αμυντικής προσήλωσης που θα πρέπει να δείξουν οι “ερυθρόλευκοι“, στάθηκε στον παράγοντα έδρα και εξέφρασε την άποψη του πως οι Πειραιώτες δεν έχουν κάνει ακόμα το καλύτερο τους παιχνίδι!

“Θα πρέπει πάνω κάτω να κάνουμε ένα παιχνίδι κοντά στο τελευταίο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή και να τους επιτεθούμε, όπως ακριβώς στο δεύτερο παιχνίδι.Σίγουρα θα είναι πιο επιθετικοί και σε άμυνα και σε επίθεση.

Σίγουρα θα προσπαθήσουν να προσαρμοστούν στην πιεστική μας άμυνα και θα είναι πολύ δύσκολο. Αυτό που ξέρω είναι πως ο αυριανός αγώνας θα είναι πολύ έντονος και σκληρός και θα υπάρχει πολύς κόσμος εδώ. Είναι δεδομένο πως οι φίλαθλοι θα έχουν ρόλο στο παιχνίδι και θα μας δώσουν εξτρά ώθηση ανεξάρτητα με το τι θα συμβαίνει στο παιχνίδι” δήλωσε αρχικά ο σέντερ του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε:

“Θέλω να πιστεύω πως ακόμη δεν έχουμε κάνει το καλύτερό μας παιχνίδι. Στο δεύτερο ματς παίξαμε καλύτερα,βελτιώσαμε πολλά πράγματα, αλλά μπορούμε και καλύτερα.Οσον αφορά στην ψυχολογία θα πρέπει να είναι το ίδιο με το δεύτερο ματς. Αλλά  υπάρχουν πράγματα που θα είναι διαφορετικά στο αυριανό παιχνίδι. Στο τέλος όμως αυτό που μετράει είναι ποιος θα παλέψει περισσότερο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στη Βαρκελώνη

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έφυγε για Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη. Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για …