Κεντρική NBA “Καλύτερος σουτέρ ο Κώστας”
NBA

“Καλύτερος σουτέρ ο Κώστας”

antetokounmpo giannis kostas

antetokounmpo-giannis-kostas

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος Τζόναθαν Γκιβονί για τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Ο τρίτος (ηλικιακά) γιός της οικογένειας έχει ξεκινήσει θετικά τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού κάνοντας μεστές εμφανίσεις με το Dominican High School με το οποίο κατέκτησε και τον τίτλο της περιφέρειας.

Ο δημοσιογράφος του Draft Express, παρακολούθησε δια ζώσης τον Κώστα και τον αποθέωσε αναφέροντας πως είναι καλύτερος σουτέρ από τον φόργουορντ των Μπακς, με εξαιρετική αντίληψη στην άμυνα αλλά υστερεί λίγο ακόμα στο χειρισμό της μπάλας.

“Άρχισα τη μέρα μου παρακολουθώντας τον αδερφό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κωνσταντίνο Αντετοκούνμπο. Δείχνει πολύ καλός” ήταν η πρώτη ανάρτηση του στο τουίτερ, ενώ συνέχισε αναλύονας πως “ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι καλύτερος σουτέρ από τον Γιάννη στην ίδια ηλικία. Όχι τόσο καλός με την μπάλα στα χέρια και πασέρ. Αλλά έχει τα ίδια ένστικτα στην άμυνα“.

Ενώ γνωστοποίησε πως δεν έχει δεχθεί προσφορές από κολέγιο ώστε να συμμετάσχει στο NCAA του χρόνου γεγονός που του προκάλεσε τεράστια εντύπωση: “Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι ο τρίτος από τα τέσσερα αδέλφια, έχει ύψος γύρω στα 2.05μ είναι μακρύς και ευκίνητος αλλά παρ’ όλα αυτά δεν έχει δεχθεί καμία υποτροφία από κολέγιο του NCAA. Τι στο καλό;”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…