Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Ξέρουμε τη θέση μας”

“Ξέρουμε τη θέση μας”

xanthopoulos panionios

xanthopoulos-panionios

Εμφανώς απογοητευμένος παρουσιάστηκε στο blog του ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Ο έμπειρος παίκτης του Πανιωνίου, τόνισε ότι όλοι γνωρίζουν τη θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα της Νέας Σμύρνης, ενώ στάθηκε και στην κούραση από το δεύτερο συνεχόμενο ταξίδι με λεωφορείο που είναι λογικό να καταβάλλει τους παίκτες.

Παράλληλα, όμως, υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να κατεβούν στο Nick Galis Hall απέναντι στον Άρη, μόνο για τη χαρά της συμμετοχής και υποσχέθηκε να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Βασίλης Ξανθόπουλος:
“Kαλησπέρα σε όλους

Ελπίζω να είστε καλά. Εμείς ταξιδεύουμε με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όπου θα αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ομάδα -και δη στην έδρα της-, όπως είναι ο Άρης. Είναι το δεύτερο διαδοχικό ταξίδι και το δεύτερο σερί που κάνουμε με λεωφορείο.

Εμείς ξέρουμε τη θέση μας. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε και αυτό είναι κάτι που μας λυπεί πολύ. Αυτή όμως, είναι η πραγματικότητα.

Σαφέστατα και δεν πρόκειται να εμφανιστούμε στο Αλεξάνδρειο, μόνο για τη χαρά της συμμετοχής. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί.

Να έχετε όλοι υγεία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…