Κεντρική Διεθνή “Το καλύτερο για την οικογένεια”

“Το καλύτερο για την οικογένεια”

tyrese rice khimki

tyrese-rice-khimki

Ο Ταϊρίς Ράις προτίμησε να αγωνιστεί φέτος στο Γιούροκαπ με τη φανέλα της Χίμκι, η οποία του πρόσφερε “γη και ύδωρ” για να μετακομίσει από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και το Ισραήλ στη Ρωσία. Ο Αμερικανός γκαρντ φροντίζει να εξαργυρώνει και το τελευταίο ευρώ του συμβολαίου του με τους Ρώσους, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Στο χθεσινό παιχνίδι με τη Βαλένθια για τους “8” του Γιούροκαπ, ο MVP του περσινού Φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα ήταν εκπληκτικός και οδήγησε εκ του ασφαλούς τη Χίμκι στο διπλό με 76-75, δίνοντας στην ομάδα το προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Ο Ράις σημείωσε 27 πόντους και μετά το τέλος του παιχνίδιου στην Ισπανία τόνισε πως είναι χαρούμενος για την επιλογή που έκανε το καλοκαίρι να έρθει στη Χίμκι και πως έκανε το καλύτερο γι’αυτόν και την οικογένεια του.

“Έχουμε έναν συγκεκριμένο στόχο στη διοργάνωση και κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε και να φτάσουμε ως το τέλος της διαδρομής. Κερδίσαμε στη Βαλένθια και πλέον η σειρά μεταφέρεται στην έδρα μας. Παίξαμε όμορφο μπάσκετ για πολύ ώρα όμως η Βαλένθια είναι σπουδαία ομάδα και οι οπαδοί της την βοήθησαν να γυρίσει το ματς. Στο τέλος κερδίσαμε για έναν πόντο και είμαι χαρούμενος για την πρώτη νίκη”, ανέφερε αρχικά ο Ράις και πρόσθεσε για την απόφαση να έρθει στη Χίμκι το περασμένο καλοκαίρι:

“Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου. Είμαι χαρούμενος για την απόφασή μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…