Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Τίποτα δεν έχει κριθεί”

“Τίποτα δεν έχει κριθεί”

margaritis rethimno paok

margaritis-rethimno-paok

Απομένουν μόλις τέσσερις αγωνιστικές μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου το πρωταθλήματος και τρεις ομάδες παλεύουν για την τρίτη θέση. Ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα, ενώ στο κόλπο είναι ακόμα η ΑΕΚ και ο Άρης. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, μιλώντας στον ΣΕΠΚ, ξεκαθάρισε πως η τρίτη θέση δεν έχει κριθεί ακόμα και ελπίζει πως ο Δικέφαλος του Βορρά θα είναι αυτός που θα την κατακτήσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Βαγγέλη, πήρατε μία εύκολη νίκη. Θεωρείς ότι κάνατε πολύ καλό παιχνίδι ή ότι ο Απόλλωνας είχε το μυαλό του στον τελικό του κυπέλλου;
“Δεν γνωρίζω που είχε ο Απόλλωνας το μυαλό του. Πάντως είχαν και δύο απουσίες. Εμείς παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος και με οδηγό την άμυνα, πήραμε σχετικά μία εύκολη νίκη. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε, είναι η επίθεση και θέλουμε περισσότερο δουλειά. Κάναμε πολλά λάθη με τον Απόλλωνα. Τώρα έχουμε τρεις εβδομάδες μπροστά μας, να δουλέψουμε και να είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια”.

Δίνετε μεγάλη μάχη για την 3η θέση στην κανονική περίοδο. Ποια ομάδα θεωρείς ότι θα την πάρει στο τέλος;
“Ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα, έχει πολύ δρόμο. Είμαστε στο παιχνίδι εμείς, ο Αρης αλλά και η ΑΕΚ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια. Πάντως, ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς”.

Η ψαλίδα μεταξύ των αιωνίων με τις υπόλοιπες ομάδες, έχει μικρύνει. Θεωρείς ότι τα επόμενα χρόνια, οι ομάδες της Θεσσαλονίκης θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικές;
“Σίγουρα έχει μικρύνει η ψαλίδα. Γίνεται καλή δουλειά και στον ΠΑΟΚ που παίζω, στον Αρη αλλά και στην ΑΕΚ. Πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια, θα είναι πιο δυνατό το πρωτάθλημα”.

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι στην Κηφισιά. Τι θα πρέπει να προσέξετε για να πάρετε το διπλό;
“Κατ αρχήν πρέπει να κρατήσουμε το μυαλό μας συγκεντρωμένο διότι υπάρχει μεγάλη διακοπή. Πρέπει να ξεκουραστούμε, μετά να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε όπως ξέρουμε και να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…