Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τιμά τον Ίβκοβιτς

Τιμά τον Ίβκοβιτς

ivkovic serbia

ivkovic-serbia

Τον άνθρωπο που τον οδήγησε σε 6 τίτλους (μεταξύ αυτών και δύο Πρωταθλήματα Ευρώπης) και πολλές επιτυχίες θα βραβεύσει ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με την Ανατολού Εφές.

Ο λόγος φυσικά γίνεται για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος ως αντίπαλος θα πατήσει το παρκέ του ΣΕΦ, με τους ερυθρόλευκους να ετοιμάζουν θερμή υποδοχή. Παράλληλα με τον “Σοφό”, θα τιμηθούν και οι Βαγγέλης Αγγέλου και Στράτος Περπέρογλου.

Παράλληλα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, θυμήθηκε την κατάκτηση της Ευρωλίγκα στο Λονδίνο το 2013 και μίλησε για αυτό στο διαδικτυακό κανάλι της διοργάνωσης. Μεταξύ άλλων ο V-Span τόνισε ότι: “Σίγουρα, είναι κάτι το προφανές ότι η αυτοπεποίθησή μου ήταν στα ύψη. Είδα ότι στο χρονόμετρο έμεναν μερικά δευτερόλεπτα και δεν είχα κάποια άλλη επιλογή από το να σουτάρω με αυτοπεποίθηση, ήμουν τυχερός και το αποτέλεσμα ήταν επιτυχές. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι.

Τεράστια συναισθήματα. Ήταν κάτι που δεν συμβαίνει τόσο συχνά. Να είσαι πίσω με 17 πόντους και να επιστρέφεις σε έναν τελικό στην Ευρωλίγκα και να σκοράρεις 100 πόντους και κατακτάς έτσι έναν back to back τίτλο είναι κάτι φανταστικό και, ξέρεις, είναι φοβερές οι αναμνήσεις”.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…