Κεντρική Ελευσίνα “Θα παίξουμε με περηφάνια”

“Θα παίξουμε με περηφάνια”

koustenis

koustenis

Ο Πανελευσινιακός μετά και την ήττα του από τον ΚΑΟΔ με 7661 για την 22η αγωνιστική της Α1, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά την βαθμολογία. Ο προπονητής της ομάδας της Ελευσίνας, Τζίμης Κουστένης, τόνισε στην συνέντευξη Τύπου πώς οι παίκτες του θα αγωνιστούν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος με περηφάνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τρίτο, τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι είχαμε μια επανάληψη αυτών που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με μεγάλη διαφορά με αποτέλεσμα να κυνηγάμε. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε κάποια στιγμή, όντως οι παίκτες έκαναν υπερπροσπάθεια, καταφέραμε και κλείσαμε κάπως την διαφορά, αλλά δεν είναι εύκολο ειδικά όταν παίζεις εκτός έδρας με μια ομάδα που και αυτή καίγεται και το θέλει όσο και εμείς.

Γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη φάση τώρα, όμως όσο είμαστε και συμμετέχουμε οφείλουμε στην ομάδα, τη διοίκηση, τον κόσμο, και στους εαυτούς μας να παίξουμε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική και αυτό θα κάνουμε.

Γνωρίζουμε ότι έχουμε δύο παιχνίδια που μπορούμε να πάρουμε τις νίκες που πρέπει, να φτάσουμε τις επτά νίκες, αλλά βέβαια με τις επτά νίκες, δεν εξαρτώνται τα πράγματα από μας. Θα εξαρτιώμαστε από αποτελέσματα άλλων ομάδων. Αν κάνει ο Κόροιβος μια νίκη, θα σωθεί. Αυτό που οφείλουμε στους εαυτούς μας και σε όλους είναι ότι μέχρι και το τελευταίο λεπτό θα παίξουμε με υπερηφάνεια γι’ αυτό που υπηρετούμε.

Όταν μετά από 21 αγωνιστικές κάνει ο ΚΑΟΔ τις νίκες, παίζει αυτό το μπάσκετ, με τη δύναμη της έδρας, δικαιούται να βρίσκεται εδώ που βρίσκεται“.

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Φώτης Βασιλόπουλος: “Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για μας σε μια σειρά τελικών που παίζαμε. Δε νομίζω ότι χωρούν πολλά λόγια για μας. Κάπου εδώ πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Μένουν άλλα τέσσερα παιχνίδια. Δεν είμαι κατάλληλος να μιλήσω τώρα (για το ενδεχόμενο του υποβιβασμού), ούτε έχω καθαρό μυαλό αυτή τη στιγμή. Στον αθλητισμό όσο ζεις, ελπίζεις. Το πρωτάθλημα έχει μια μεγάλη διακοπή τώρα και μετά άλλες τέσσερις αγωνιστικές“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…