Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Θα κριθεί στις λεπτομέρειες”

“Θα κριθεί στις λεπτομέρειες”

paok pao sinadinovic

Processed with Moldiv

Ο ΠΑΟΚ κατηφορίζει στην Αθήνα για να τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό και ο Έντι Σιναντίνοβιτς στάθηκε στον παράγοντα της κούρασης που αποτελεί ένα μικρό μειονέκτημα για τον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος γκαρντ του “δικεφάλου” μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ για τις δεδομένες δυσκολίες τις αναμέτρησης, τόνισε πως οι “ασπρόμαυροι” έχουν προετοιμαστεί καλά και ξεκαθάρισε πως το 100% δεν είναι αρκετό για να πάρει “σάρκα και οστά” το μεγάλο διπλό:

“Είναι ένα μικρό πλεονέκτημα για μας το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε μόλις πριν τρεις ημέρες ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την Ευρωλίγκα με την Μπαρτσελόνα, οπότε θα είναι λίγο κουρασμένοι. Σε παιχνίδια όμως όπως αυτά, με ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, το πιο σημαντικό είναι οι λεπτομέρειες.

Κάναμε καλή προετοιμασία, δουλέψαμε καλά και πάμε για να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε σε αυτό τον αγώνα και όλα μπορεί να είναι πιθανά. Είναι βεβαίως ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο είναι και πολύ διαφορετικό από τον αγώνα του Κυπέλλου. Παίζουμε στην έδρα τους αυτή την φορά και δεν θα έχουμε τον Μαργαρίτη που είναι ένας πολύ σημαντικό παίκτης για μας. Νομίζω όμως ότι όλα τα παιδιά, με πρώτο τον Χαριτόπουλο που παίζει ουσιαστικά στην ίδια θέση θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ότι έχουμε, όπως κάναμε και στον αγώνα του Κυπέλλου.

Εκεί είχαμε δώσει το 100%, θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο και σε αυτό το παιχνίδι, ίσως και κάτι περισσότερο γιατί θα είναι περισσότερο δύσκολος αγώνας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …