Κεντρική Ασίστ Shadow Τέσσερα βραβεία για την ALCATEL ONETOUCH

Τέσσερα βραβεία για την ALCATEL ONETOUCH

Alcatel OneTouch Idol 3 Flat View

Alcatel-OneTouch-Idol-3-Flat-View

Συνεργαζόμαστε πάντα με τους καλύτερους γιατί σκοπός μας είναι να προσφέρουμε τα καλύτερα σε εσάς. Στους αναγνώστες μας. Η συνεργασία μας με την ALCATEL ONETOUCH έχει μοιράσει μέχρι στιγμής πολλά δώρα στους φίλους που έχουν πάρει μέρος στους διαγωνισμούς μας και έχει ακόμα αρκετά να δώσει.

Η συνεργασία αυτή μας κάνει ακόμα πιο περήφανους μέσα από την αναγνώριση και τις επιτυχίες της εταιρίας, όπως έγινε πρόσφατα με τα 4 βραβεία που πήρε στο MWC 2015 για τη ναυαρχίδα της, που λανσάρεται παγκοσμίως, το IDOL 3.

Το IDOL 3 διαθέτει τα καλύτερα στο είδος του συστατικά και λογισμικό, σχεδιασμένο από συνεργάτες που είναι κορυφαίοι στους τομείς τους. Το Smartphone που λειτουργεί ακόμα και ανάποδα, κέρδισε τα παρακάτω βραβεία: Pick MWC 2015 από Mashable, Android Authority και Android Central καθώς και Best of MWC 2015 από Know Your Mobile.

“Λαμβάνοντας αυτά τα βραβεία στο MWC 2015 είναι ένα ακόμα σπουδαίο επίτευγμα για την ALCATEL ONETOUCH“, δήλωσε ο Dan Dery, Chief Marketing Officer. “Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του IDOL 3 είναι ισάξια της ποιότητας κατασκευής, αλλά σε μια προσιτή τιμή, έτσι αυτή η αναγνώριση είναι θεαματική”.

Το IDOL 3 διαθέτει το βραβευμένο JBL audio με δύο μπροστινά ηχεία και τεχνολογία Clari-Fi. Τεχνολογία Ενίσχυσης Χρώματος Technicolor και 13-Mpxl κάμερα με αισθητήρα next-generation. Επίσης, μια αποκλειστική λειτουργία του IDOL 3, είναι το είναι 100% αναστρέψιμο, έτσι οι χρήστες μπορούν να πιάσουν το τηλέφωνό τους ανάποδα και το λειτουργικό του IDOL 3 προσαρμόζεται αυτόματα.

Το 4.7” μοντέλο διαθέτει 4πύρηνο επεξεργαστή και οθόνη HD, ενώ το 5.5” έχει 8πύρηνο επεξεργαστή και οθόνη full HD. Και τα δύο είναι 4G LTE και τρέχουν Android L.

Σχετικά με την ALCATEL ONETOUCH

Η ALCATEL ONETOUCH είναι απλή, απρόσμενη, προσγειωμένη, προκλητική και πολύχρωμη. Πιστεύουμε ότι αυτό που κάνει την τεχνολογία έξυπνη είναι τι μπορείτε να κάνετε με αυτή, παρά το τί αυτή μπορεί να κάνει.
Η ALCATEL ONETOUCH είναι επωνυμία της TCL Communication, μιας διεθνούς πολυπολιτισμικής εταιρείας που σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται διεθνώς ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο κινητών και συσκευών Internet. Η TCL Communication είναι μια δημόσια εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ (2618.HK) και μέλος της TCL Corporation, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την σελίδα μας www.alcatelonetouch.com

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…