Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Τα κλειδιά της επιτυχίας

Τα κλειδιά της επιτυχίας

slaughter pao barca

slaughter-pao-barca

Μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός ανασκουμπώνεται και ετοιμάζεται για ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Οι “πράσινοι” γνώρισαν βαριά ήττα στο ματς του πρώτου γύρου αλλά πήραν τη ρεβάνς στον ημιτελικό του κυπέλλου και προκρίθηκαν στον τελικό.

Μέσω του blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Έι Τζέι Σλότερ αναφέρθηκε στη συνέχεια της σεζόν και το γεγονός πως το “τριφύλλι” διεκδικεί όλους τους τίτλους ακόμα, ανέλυσε τα στοιχεία που θα το βοηθήσουν να πορευτεί επιτυχημένα, εξήρε την απόφαση της διοίκησης να γιορτάσει την “Ημέρα της Γυναίκας” και μοιράστηκε μια φωτογραφία του με τον Τζέιμς Γκιστ.

Αναλυτικά το blog:

“Χαιρετώ όλους τους φιλους του μπάσκετ

Μετά το ταξίδι μας στο Ρέθυμνο και τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα είμαστε έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Είναι σκληρή ομάδα… Ξέρουν πώς να παίζουν καλά, μάχονται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Το νιώσαμε στον αγώνα για το Κύπελλο, αλλά ο Βλάντο είχε την απάντηση.

Επίσης απ’ εδώ και στο εξής αρχίζει μια κρίσιμη περίοδος. Εχουμε να παίξουμε σημαντικούς αγώνες σε Ελληνικό πρωτάθλημα κι Ευρωλίγκα αλλά να κερδίσουμε και το κύπελλο Ελλάδας. Είναι επίσης πολύ σημαντικό το ότι είμαστε σε θέση να παλέψουμε για όλους τους στόχους μας. Πρέπει να είμαστε μαζί, να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και να παίζουμε σαν ομάδα.

Αυτά είναι και τα κλειδιά για την επιτυχία. Δεν υπάρχουν μυστικά πλέον… Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πρέπει να το κάνουμε.

Επίσης είναι σημαντικό να μείνουμε υγιείς ώστε να παλέψουμε για τους στόχους μας. Η υγεία είναι το μεγαλύτερο δώρο. Επίσης περιμένω πολλά από τους οπαδούς μας. Είναι σπουδαίοι, αγαπούν την ομάδα μας και ξέρω ότι με τη δική τους συμπαράσταση μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Επίσης πρέπει να συγχαρώ τη διοίκηση για την εκπληκτική ιδέα να γιορτάσει την “Ημέρα της Γυναίκας” την Κυριακή. Πληροφορήθηκα ότι όλες οι γυναίκες οπαδοί την Κυριακή θα έχουν κάποια προνόμια, όπως φθηνότερο εισιτήριο ή εκπτώσεις στο PaoShop ενώ επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν στα σόου μας…

Αυτές οι διοργανώσεις είναι σπουδαίες διότι αποδεικνύουν την ισχυρή σχέση του κλαμπ με τον κόσμο. Είναι μια ακόμα σπουδαία διοργάνωση μετά την “Ημέρα Φιλάθλου” που έγινε τον Δεκέμβριο και είχε μεγάλη επιτυχία.

Για το τέλος θα μοιραστώ μαζί σας μια φωτογραφία ξανά από το instagram του Τζέιμς!!! Αυτή είναι η αντίδρασή μας μετά από μια δική μου πάσα και δυνατό τελείωμα από τον… σπεσιαλίστα στα καρφώματα Τζέιμς Γκιστ. Σίγουρα είναι μια υπέροχη φωτογραφία.

Θα μιλήσουμε ξανά σύντομα

A.J.“.

slaughter-gist-instagram-photo

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…