Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Τα εισιτήρια του τελικού

Τα εισιτήρια του τελικού

apollon kupello

apollon kupello

Απόλλωνας και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις 5 Απριλίου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ. Οι “Φρουροί της Αχαϊας” με ανακοίνωση τους γνωστοποίησαν στους φιλάθλους τους την πώληση ειδικών πακέτων προσφορών, ώστε να βρίσκονται στο γήπεδο για να τους ενισχύσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Απόλλων Carna στις 5 Απριλίου 2015 γράφει Ιστορία συμμετέχοντας στον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και μας θέλει όλους κοντά του!

Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές και “πακέτα” που δημιούργησε η διοίκηση του Απόλλωνα Carna, προκειμένου να είμαστε όλοι μαζί στη μεγάλη γιορτή του Μπάσκετ.

Γιατί ο Απόλλων είναι ΟΛΩΝ!

Τα “πακέτα” προσφορών είναι τα εξής:
• 1ο πακέτο: Εισιτήριο παιχνιδιού, μεταφορά στο γήπεδο, δώρο συλλεκτικό t-shirt του Μεγάλου Τελικού (18,00 ευρώ με προϋπόθεση την συγκέντρωση ικανοποιητικού αριθμού συμμετεχόντων)
• 2ο πακέτο: Εισιτήριο παιχνιδιού (σε κεντρικές θύρες) μεταφορά στο γήπεδο, δώρο συλλεκτικό t-shirt του Μεγάλου Τελικού (30,00 ευρώ).

Η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής ξεκινούν από αύριο, Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015, στη μπουτίκ του αθλητικού κέντρου του Απόλλωνα”.

Η Πατρινή ομάδα θέλοντας να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της για την προσέλευσή τους σε όλα τα εντός έδρας ματς της ομάδας, όρισε την γενική είσοδο στην αναμέτρηση απέναντι στο Ρέθυμνο στα 7 ευρώ.

“Στην τέταρτη θέση της λίστας με την μεγαλύτερη προσέλευση θεατών βρίσκεται ο Απόλλων Carna σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που γνωστοποίησε ο ΕΣΑΚΕ για τις πρώτες 19 αγωνιστικές της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (στα δέκα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια έχει διαθέσει 19.681 εισιτήρια).

Η διοίκηση του Απόλλωνα Carna, αναγνωρίζοντας τη μοναδική στήριξη που προσφέρουν οι φίλαθλοι στην ομάδα μας, αποφάσισε να ορίσει γενική είσοδο 7,00€ για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο το Ρέθυμνο.

Οι εκπλήξεις και οι παροχές προς τους πιστούς φιλάθλους μας δεν σταματούν εδώ.

• Με το απόκομμα του εισιτηρίου από το παιχνίδι με το Ρέθυμνο οι φίλαθλοι θα έχουν: 1) Κατοχυρωμένο δικαίωμα προτεραιότητας στην αγορά εισιτηρίων του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας, 2) Κατοχυρωμένο δικαίωμα αγοράς του “πακέτου” που θα διαθέσει ο Απόλλων Carna για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και θα περιλαμβάνει: Μεταφορά, εισιτήριο παιχνιδιού, δώρο έκπληξη.

• Στο ημίχρονο του εντός έδρας παιχνιδιού με το Ρέθυμνο θα γίνει η απονομή του Κυπέλλου στην ομάδα εφήβων του Απόλλωνα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΕΣΚΑ-Η.

Οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι Απόλλων Carna – Ρέθυμνο θα πρέπει να βρίσκονται στις θέσεις τους τουλάχιστον δέκα λεπτά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης για να γίνουν θεατές άλλης μιας έκπληξης (!) που επιφυλλάσει η διοίκηση της ομάδας μας, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού του αθλητικού κέντρου και της βελτίωσης των υποδομών του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…