Κεντρική Διεθνή Τα αποτελέσματα (Eurocup)

Τα αποτελέσματα (Eurocup)

sergey monia khimki

sergey-monia-khimki

Η Χίμκι κέρδισε και μέσα στην Ρωσία την Βαλένθια με 76-61 και σε συνδυασμό της νίκης και στο πρώτο παιχνίδι μέσα στην Ισπανία με 76-75, έκανε το 2 στα 2 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Γιούροκαπ όπου θα αντιμετωπίσει την Μπάνβιτ, η οποία κέρδισε εχτές την Παρί Λεβαλουά με 75-71.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Ράις ο οποίος έκανε εκπληκτικό παιχνίδι σημειώνοντας 18 πόντους, ενώ μοίρασε και 10 ασίστ. Μεγάλο παιχνίδι έκανε και ο Μόνια ο οποίος σημείωσε 16 πόντους. Από την άλλη μεριά κορυφαίος για τους Ισπανούς ο Ντούμπλιεβιτς ο οποίος πέτυχε 15 πόντους.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας Ούνιξ Καζαν πέρασε στα ημιτελικά του Γιούροκαπ, κάνοντας μεγάλη ανατροπή. Η ρώσικη ομάδα επιβλήθηκε της Λοκομοτιβ Κούμπαν με 79-58 καλύπτοντας παράλληλα την διαφορά από το πρώτο παιχνίδι, καθώς η Ούνιξ είχε ηττηθεί με 87-78. Η συγκεκριμένη ήττα, ήταν η πρώτη για την Λοκομοτίβ η οποία έμελλε να είναι και καταδικαστική.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Γουάιτ ο οποίος πέτυχε 29 πόντους, ενώ είχε συμπαραστάτη τον Φίσερ ο οποίος έβαλε 17 πόντους. Από την μεριά της Λοκομοτίβ πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο Ντιλέινι ο οποίος σημείωσε 16 πόντους.

Το δύο στα δύο έκανε και η Γκραν Κανάρια, καθώς στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία των επαναληπτικών αγώνων της προημιτελικής φάσης του Γιούροκαπ, η ισπανική ομάδα επικράτησε δύσκολα της Καρσίγιακα με 75-74 και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει την Ούνιξ Καζάν.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Νιούλει ο οποίος σημείωσε 15 πόντους, μαζεύοντας 6 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και 3 ασίστ. Από την άλλη μεριά η Καρσίγιακα είχε σε τρομερή ημέρα τον Ντίξον ο οποίος έβαλε 24 πόντους εκ των οποίων οι 18 μπήκαν από την γραμμή των 6.75.

Τα αποτελέσματα:
(24/03) Μπάνβιτ – Παρί Λεβαλουά 75-71
Λοκομοτίβ Κούμπαν – Ούνιξ Καζάν 58-79
Χίμκι – Βαλένθια 76-61
Καρσιγιακα – Γκράν Κανάρια 74-75

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…