Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Στόχος το απόλυτο”

“Στόχος το απόλυτο”

xanthopoulos panionios

xanthopoulos-panionios

Η μοίρα του Πανιωνίου φαντάζει απίθανο να αλλάξει ιδίως μετά την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τον ΚΑΟΔ που ήταν ουσιαστικά καταδικαστική για τη συνέχεια του “ιστορικού” στην Α1.

Παρ’ όλα αυτά ο Βασίλης Ξανθόπουλος, μέσω του blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, υπογραμμίζει πως οι “κυναέρυθροι” στοχεύουν πλέον στο απόλυτο, αρχής γενομένης από το διπλό στην Αμαλιάδα, ώστε να διατηρήσουν ζωντανές τις όποιες (ελάχιστες) πιθανότητες τους έχουν απομείνει. Παράλληλα, μοιράστηκε το φόβο του για τα αεροπλάνα αλλά και την προσπάθεια ώστε να εγκλιματιστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Μάρκους Γκίνγιαρντ.

Αναλυτικά τo blog:

“Καλησπέρα σας,

Μας περιμένει ένα ταξίδι με λεωφορείο με προορισμό την Αμαλιάδα και αν με ρωτάτε, είμαι υπέρ αυτού του τρόπου μετακίνησης, γιατί αφενός φοβάμαι τα αεροπλάνα, αφετέρου όταν είμαστε όλοι μαζί, ερχόμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Σε αυτήν την περίπτωση, δεδομένου ότι έχουμε και έναν νέο παίκτη στη σύνθεση μας, είναι χρήσιμο να γνωριστούμε λίγο καλύτερα μαζί του, ενόσω είμαστε καθ’ οδόν για την Αμαλιάδα.

Ο Κόροιβος παλεύει επίσης, για τη σωτηρία του. Βέβαια, εμείς είμαστε σε χειρότερη βαθμολογική κατάσταση και πλέον πάμε για το απόλυτο, ενώ εξαρτώμαστε -δυστυχώς- και από άλλα αποτελέσματα.

Θα ήθελα να ευχηθώ στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, καλή τύχη για σήμερα. Αμφότεροι δίνουν ματς που θα κρίνουν εν πολλοίς την πρόκριση τους στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός διεκδικεί και το πλεονέκτημα έδρας. Σε κάθε περίπτωση, είναι πάντα τιμητικό να μας εκπροσωπούν αυτές οι ομάδες στην ελίτ των διοργανώσεων, με τον καλύτερο τρόπο. Να μας κάνουν να αισθανόμαστε υπερήφανοι ως Έλληνες.

Μέχρι την επόμενη φορά, να είστε όλοι καλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…