Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Στόχος μας η 6η θέση”

“Στόχος μας η 6η θέση”

faye rethimno

faye-rethimno

“Το πιο κρίσιμο παιχνίδι μέχρι το επόμενο”, χαρακτήρισε ο Μοχάμεντ Φαγιέ την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα το απόγευμα του Σαββάτου (21/3, 17:00) στην Πάτρα και τόνισε πως η 6η θέση είναι ένας από τους στόχους της ομάδας για τον οποίο θα παλέψουν μέχρι τέλους.

Πόσο κρίσιμος είναι ο αγώνας για την ομάδα σου; Θεωρείς ότι με μια νίκη θα κάνετε σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της έκτης θέσης στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου;
“Το ματς με τον Απόλλωνα είναι πολύ σημαντικό, καθώς θα καθορίσει εν πολλοίς την θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι μέχρι το επόμενο φυσικά. Έχουμε πει ότι απομένουν 6 παιχνίδια και το καθένα από αυτά είναι “τελικός”. Η 6η θέση είναι ένας από τους στόχους μας αλλά όχι και το “ταβάνι”. Αν ανταποκριθούμε στα ματς που έχουμε πει δεν ξέρεις που μπορεί να τερματίσουμε. Πρέπει να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, ξεκινώντας την πορεία μας από τον αγώνα στην Πάτρα“.

Η Πάτρα είναι από τις πιο δύσκολες έδρες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Τι πρέπει να κάνει η ομάδα σου για να φύγει με την νίκη;
“Όπως και στα προηγούμενα ματς, έτσι και σε αυτό, πιστεύω ότι καθοριστικό ρόλο για την έκβαση του θα παίξει η άμυνα. Κάθε φορά που είμαστε συγκεντρωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα παίρνουμε το θετικό αποτέλεσμα. Εκεί πιστεύω ότι θα κριθεί το παιχνίδι, μιας και η Πάτρα διαθέτει πολύ καλούς και ικανούς σκόρερ, τους οποίους θα πρέπει να τους σταματήσουμε”.

Έχετε ξεπεράσει την αγωνιστική κρίση μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Basket LeagueΣΚΡΑΤΣ;
“Είχαμε χάσει για λίγο την αγωνιστική μας αυτοπεποίθηση την περίοδο που είχαμε τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Όμως, ευτυχώς για την ομάδα μας ξαναβρήκαμε τα “πατήματα” μας μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και μπορούμε να επαναλάβουμε τα αποτελέσματα του α’ γύρου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…