Στόχος η ΚΕΔ

Ο Αριστείδης γράφει για τον Νίκο

zavlanos-koromilas

Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη, ειδικά στον χώρο της διαιτησίας. Ο Ηλίας Καφφές έχει κηρύξει “ανένδοτο” στην ΚΕΔ/ΕΟΚ και δείχνει αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ολική ρήξη με την ΕΟΚ. Αιχμή του δόρατος της “ομάδας” που κινείται απέναντι στον πρόεδρο της ΟΔΚΕ είναι ο Κωνσταντίνος Μπούσιας, πρόεδρος του συνδέσμου της Πάτρας, που φέρεται να “απειλεί” με πρόταση μομφής τον κ. Καφφέ.

Για ποιον λόγο, όμως, κάποιοι (προφανώς όχι από προσωπικό καπρίτσιο ο Πατρινός) θέλουν να εκπέσει ο Λαρισαίος παράγοντας του αξιώματός του; Η απάντηση είναι πολύ απλή: Στόχος είναι να μην βρίσκεται ο Καφφές στο τιμόνι της ΟΔΚΕ, πριν ψηφιστεί ο νέος Αθλητικός Νόμος του κ. Κοντονή!

Όχι μόνο αυτό, αλλά κάποια παράκεντρα διαιτητικής εξουσίας θέλουν να τοποθετήσουν στην ΟΔΚΕ τον Νίκο Παπαδημητρίου, νυν πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Αθήνας. Αυτόν στον οποίο πρόσφατα ο “κολλητός” του Νίκος Ζαβλανός είχε πει ότι “αν δεν μπορείς να διοικήσεις τον ΣΕΔΚΑ να παραιτηθείς“.

Ο επικείμενος Αθλητικός Νόμος Κοντονή, που είναι συνέχεια του σχεδίου του Γιάννη Ανδριανού, παίρνει την ΚΕΔ από την ΕΟΚ. Η ΟΔΚΕ θα έχει σημαντικό ρόλο και θα μπορεί να ορίζει τα δύο από τα πέντε μέλη. Όπως καταλαβαίνετε, αν πρόεδρος είναι ο κ. Παπαδημητρίου, φιλικά προσκείμενος (sic) προς τον Νίκο Ζαβλανό και τον Κώστα Κορομηλά, ο Αθλητικός Νόμος θα απενεργοποιηθεί στην πράξη και το “στάτους κβο” θα παραμείνει.

Όπως καταλαβαίνετε κανείς δεν θα πέσει αμαχητί

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Βαγγέλη Λιόλιο είσαι περήφανος για το έργο σου;

Νέα (σκληρή) ανακοίνωση από Φασούλα για Λιόλιο. Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» εξέδωσε άλ…