Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Στο τέλος θα σωθούμε”

“Στο τέλος θα σωθούμε”

zaras tsamis

zaras-tsamis

Ο ΚΑΟΔ συνέτριψε εντός έδρας τον Κόροιβο με 78-62 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής κατηγορίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Θοδωρής Ζάρας, ο οποίος μίλησε στον ΠΣΑΚ για τη νίκη επί της ομάδας της Αμαλιάδας και τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του πως οι δραμινοί θα σωθούν στο τέλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Θοδωρή, αυτή η νίκη σας, συνδυάστηκε με μία πολύ καλή εμφάνισή σου. Ήταν το καλύτερο δώρο για την ονομαστική σου εορτή;
“Σίγουρα ήταν το καλύτερο δώρο. Πάνω απ’ όλα όμως, ήταν μία σημαντική νίκη. Παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα, με αρχές. Μπήκαμε πολύ δυνατά και πήραμε μία σχετικά εύκολη νίκη”.

Πιστεύεις ότι αυτή η νίκη είναι διπλή για σας, επειδή καλύψατε και τη διαφορά με την οποία είχατε ηττηθεί στον πρώτο γύρο;
“Ναι, αυτό ήταν πάρα πολύ σημαντικό και αυτή η διαφορά, μπορεί να παίξει το ρόλο της στο τέλος της σεζόν”.

Ξεκινήσατε εντυπωσιακά το παιχνίδι και είχατε τον έλεγχο μέχρι το τέλος. Που οφείλεται αυτή η εικόνα σας;
“Πιστεύω πως ελέγξαμε τα ριμπάουντ και ήμασταν εύστοχοι σε ελεύθερες βολές και τρίποντα, παραπάνω από τους μέσους όρους μας. Επίσης, παίξαμε καλή άμυνα και δεν αφήσαμε τον Κόροιβο να κυκλοφορήσει εύκολα τη μπάλα”.

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Τι θεωρείς ότι πρέπει να προσέξετε για να πάρετε τη νίκη;
“Πρέπει να έχουμε…οδηγό το παιχνίδι με τον Κόροιβο. Να μπούμε δυνατά, παίζοντας καλή άμυνα. Είναι ένα ματς-κλειδί, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι διότι μετά παίζουμε με τους δύο μεγάλους και ακολουθεί η Ελευσίνα”.

Ο ΚΑΟΔ θα είναι στην Α1 και την επόμενη χρονιά;
“Πιστεύω πως ναι αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και πολλή δουλειά. Πιστεύω όμως στους προπονητές, στους συμπαίκτες μου, γενικότερα στην ομάδα. Δουλεύουμε σκληρά και θεωρώ, ότι στο τέλος θα ανταμειφθούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…