Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο”

“Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο”

sarikopoulos

sarikopoulos

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ για το επερχόμενο παιχνίδι με την Κηφισιά, τους στόχους της ομάδας, αλλά και για το ποδοσφαιρικό παιχνίδι ανάμεσα στην Ένωση και στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής Έλληνας σέντερ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα “κοιτάει” την τετράδα, αλλά ταμείο θα κάνει στο τέλος της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με τη Νέα Κηφισιά: “Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι σε αυτό τον αγώνα. Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να διαχειριστούμε τα συναισθήματα μας μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα. Η Νέα Κηφισιά είναι μία πλήρης ομάδα που διαθέτει στο ρόστερ της έμπειρους Έλληνες και καλούς ξένους παίκτες και νομίζω ότι η βαθμολογική της θέση δεν αντικατοπτρίζει τη συνολική της ποιότητα ως ομάδα. Εμείς να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε ώστε να φτάσουμε στη νίκη”.

Για το πού θα κριθεί αυτό το ματς: “Σίγουρα, το πρώτο που χρειάζεται είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Πρέπει να τρέξουμε και να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ. Μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα ξεκουραστήκαμε κάποιες μέρες, κάτι που σημαίνει ότι έχουμε διοχετεύσει ενέργεια. Μην ξεχνάμε ότι παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας”.

Για τον φετινό στόχο της ΑΕΚ: “Τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσουν από τον στόχο μας. Έχουμε ένα πρόγραμμα αγώνων το οποίο μάς επιτρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Σίγουρα, ρίχνουμε ματιές προς την πρώτη τετράδα, αλλά κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε τόσο τον Άρη όσο και τον ΠΑΟΚ, δύο πολύ δυνατές ομάδες και οι οποίες έχουν τον ίδιο στόχο με μας. Προχωράμε βήμα-βήμα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο”.

Για την παρουσία του κόσμου: “Πάντα χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Είμαι σίγουρος ότι και σε αυτό τον αγώνα θα είναι κοντά μας για να μας στηρίξει και να συμπαρασταθεί στην ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι η ώρα που είναι προγραμματισμένο το ματς δεν είναι και πολύ εμπορική, ωστόσο είμαι πεπεισμένος ότι ο κόσμος θα δώσει και πάλι το “παρών” στο γήπεδο”.

Για τα συναισθήματα που του άφησε ο ποδοσφαιρικός αγώνας της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό: “Πραγματικά, η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν εκπληκτική σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Σίγουρα τα γεγονότα που συνέβησαν στο τέλος δεν ήταν ευχάριστα και είναι κρίμα τόσο για την προσπάθεια των παικτών μέσα στο γήπεδο όσο και για όλο τον κόσμο που βρισκόταν στις κερκίδες και δημιούργησε αυτή την ωραία ατμόσφαιρα.

Δεν πρέπει να συγχέουμε τον αθλητισμό με την βία. Είναι κρίμα. Σε γενικές γραμμές, έγινε ένα ωραίο ντέρμπι, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει το γκολ στο τέλος και κέρδισε. Δεν μπορώ να κρίνω αν ο Ολυμπιακός προκρίθηκε δίκαια και δεν είναι αυτή η δική μου δουλειά. Οι παίκτες και των δύο ομάδων πάλεψαν στο γήπεδο και είναι κρίμα για την ΑΕΚ που αποκλείστηκε με αυτό τον τρόπο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…