Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Συνεχίζονται τα “Καλάθια Αγάπης”

Συνεχίζονται τα “Καλάθια Αγάπης”

kalathia agapis

kalathia agapis

Όπως έκανε γνωστό ο ΕΣΑΚΕ, τα “Καλάθια Αγάπης“, η εκστρατεία προσφοράς σε άπορες οικογένειες, θα συνεχιστεί, αυτή την φορά από την πόλη της Αμαλιάδας και τον αγώνα του Κοροίβου με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (29/03).

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
Τα “Καλάθια Αγάπης“, η εκστρατεία προσφοράς του ΕΣΑΚΕ σε άπορες οικογένειες, συνεχίζεται, με επόμενο σταθμό την Αμαλιάδα και τον αγώνα του Κοροίβου κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή 29 Μαρτίου.

Το πρώτο εγχείρημα στην Πάτρα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στην ανταπόκριση των φιλάθλων του Απόλλωνα Πάτρας CARNA στο κάλεσμα του ΕΣΑΚΕ για συνεισφορά στα “Καλάθια Αγάπης“.

Και αυτή τη φορά ο ΕΣΑΚΕ έχει στο πλευρό του άξιους συμπαραστάτες, με πρώτη την ομάδα του Κοροίβου που κινητοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα τρόφιμα για τις 50 άπορες οικογένειες. Στην εκστρατεία του ΕΣΑΚΕ, αρωγοί στέκονται επίσης ο Δήμος Αμαλιάδας και ο Δήμαρχος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος καθώς και η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός.

Χορηγός της εκστρατείας κοινωνικής προσφοράς “Καλάθια Αγάπης” είναι και αυτή τη φορά η εταιρεία ΛΟΥΞ, που διαπρέπει εδώ και 63 χρόνια στο χώρο των αναψυκτικών, καθώς και η εταιρεία ΑΒ Food Market (Αγ.Τρύφωνος 5, Αμαλιάδα), η οποία θα προσφέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Κάλεσμα στους φιλάθλους του Κοροίβου

Ο ΕΣΑΚΕ και οι συνεργαζόμενοι φορείς καλούν τους φιλάθλους του Κοροίβου να γίνουν κι εκείνοι με τη σειρά τους αρωγοί σε αυτή την εκστρατεία αγάπης και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους.

Για το λόγο αυτό, την Κυριακή 29 Μαρτίου στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό (18:00) στην είσοδο του γηπέδου θα στηθούν “Καλάθια Αγάπης” όπου θα μπορούν οι φίλαθλοι που επιθυμούν να συνεισφέρουν με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …