Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ριμπάουντ και άμυνα”

“Ριμπάουντ και άμυνα”

agravanis

agravanis

Ο Δημήτρης Αγραβάνης ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός δεν κοιτάει μακροπρόθεσμα αλλά το αμέσως επόμενο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές. Εν όψει της αναμέτρησης με την τούρκικη ομάδας, ο νεαρός φόργουορντ στάθηκε στη μάχη των ριμπάουντ και δεν χρησιμοποίησε ως δικαιολογία τις πολλές απουσίες τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες στοχεύουν πάντα στη νίκη:

“Όπως είχα πει και πριν λίγο καιρό, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά. Λείπουν βασικοί μας παίκτες, αλλά ο Ολυμπιακός έχει βαθύ ρόστερ και θεωρώ πως όσοι είμαστε υγιείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Η “μάχη” των ριμπάουντ θα κρίνει πολλά, περισσότερα ριμπάουντ σημαίνει περισσότερες κατοχές άρα και περισσότερες πιθανότητες για νίκη. Δεν κοιτάζουμε το τι χρειάζεται να κάνουμε ή να συμβεί για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά κοιτάζουμε μόνο το ματς με την Αναντολού Εφές. Είναι το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή”.

Ο Όλιβερ Λαφαγιέτ, από την πλευρά του, υπογράμμισε πως το θετικό αποτέλεσμα θα έρθει μέσω της άμυνας: “Έχουμε πολλές απουσίες, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πρέπει να παίξουμε δυνατή άμυνα και από εκεί να πάρουμε και ενέργεια για την επίθεση. Τώρα το μόνο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι η Εφές και το πώς θα κερδίσουμε, ειδικά από τη στιγμή που παίζουμε εντός έδρας. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να σταματήσουμε τους γκαρντ τους και να τους βγάλουμε εκτός ρυθμού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…