Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Προσηλωμένοι στο στόχο”

“Προσηλωμένοι στο στόχο”

dedas paok

Processed with Moldiv

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, με “βιντεοθεραπεία” και μια προπόνηση. Ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι συνεργάτες του ανέλυσαν το παιχνίδι των Πατρινών μέσω βίντεο στους παίκτες και εν συνεχεία άπαντες πήραν κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση, η οποία διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο της Πυλαίας καθώς στην κεντρική σάλα θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του κυπέλλου χάντμπολ γυναικών.

Ο Γιώργος Δέδας, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, υπογράμμισε τη προσήλωση του “δικεφάλου” στο ροζ φύλλο και έκρουσε καμπανάκι σημειώνοντας την ποιότητα των φιλοξενουμένων.

“Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το κομμάτι του πρωταθλήματος και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ αξιόλογη ομάδα, που βασίζεται σε πολύ σημαντικό βαθμό στους ξένους της παίκτες, έχοντας όμως και Έλληνες παίκτες που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη ενός αγώνα. Δεν είναι τυχαίο ότι έφτασε ως τον τελικό του Κυπέλλου και θα διεκδικήσει το τρόπαιο” σημείωσε αρχικά και κατέληξε:

“Είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, χρειάζεται συγκέντρωση από το πρώτο δευτερόλεπτο, αλλά και να είμαστε προσηλωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε, ώστε να πάμε στη διακοπή με μία ακόμη νίκη και να έχουμε μετά χρόνο να δουλέψουμε και να επιστρέψουμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …