Κεντρική Ασίστ Shadow Πόση αντιγραφή αντέχεις

Πόση αντιγραφή αντέχεις

copy paste

copy-paste

Είναι ευχάριστο να βγαίνουν νέα αθλητικά site στον αέρα. Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός, ανοίγουν περισσότερες πύλες ενημέρωσης. Αρκεί αυτά τα νέα site να μην διακατέχονται από κομπλεξισμούς του παρελθόντος. Αρκεί αυτά τα νέα site -και τα νέα παιδιά που δουλεύουν σ’ αυτά- να έχουν αξιοπρέπεια και να αναφέρουν τις πηγές τους.

Στις 10.30 το πρωί ο Νίκος Χροναίος, μέσα από το eBasket.gr, ενημέρωσε για την “παρέλαση σκάουτερ” από το κλειστό του ΟΑΚΑ. Διαβάστε το ρεπορτάζ, αν και το έχετε κάνει ήδη.

Μία ώρα μετά στο SDNA, χωρίς να υπάρξει η πηγή του ρεπορτάζ, υπήρξε η απόλυτη αντιγραφή:
Πολλοί ήταν οι σκάουτερ του “μαγικού κόσμου” που βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (29/3) στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη (93-77).

Οι προετοιμασίες για το draft του 2015 έχουν ήδη αρχίσει και τα “μάτια” των ομάδων του ΝΒΑ επισκέπτονται ολοένα και περισσότερο την Ευρώπη τις τελευταίες μέρες για τους παίκτες που τους ενδιαφέρουν (Χεζόνια, Οσμάν, Βεζένκοφ κι άλλοι). Έτσι, σε αυτό το πλαίσιο, αρκετοί σκάουερ έκαναν την εμφάνισή τους και στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Για την ακρίβεια, στο ΟΑΚΑ ήταν άνθρωποι των Γκρίζλις, των Μπακς, των Λέικερς, των Νάγκετς, των Σέλτικς και άλλων ομάδων της μεγάλης λίγκας!

Το βλέμμα των περισσοτέρων ήταν φυσικά στραμμένο στον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, όμως ενδιαφέρον υπήρξε και για την πορεία του Σκότι Ουίλμπεκιν. Ο νέος γκαρντ της “Ένωσης” είχε μπει στη διαδικασία του draft το 2014, όμως καμία ομάδα δεν τον είχε επιλέξει“.

Αυτό ήταν το κείμενο κι αν μπορείτε βρείτε τις διαφορές. Μας ρωτήσατε (εμμέσως πλην σαφώς) και σας απαντήσαμε στο πόση αλήθεια αντέχουμε. Εσείς παλικάρια πόσο copy paste αντέχετε; Χαλάλι σας. Συνεχίστε να μας διαβάζετε, θα βγάλετε πολλά θέματα

Υ.Γ.: Είδαμε από νωρίς την αντιγραφή του ρεπορτάζ μας. Περιμέναμε ότι με την πάροδο του χρόνου κάποιος εκ των υπευθύνων θα είχε ευθιξία και δημοσιογραφική δεοντολογία. Φευ

  • ΑΕΚ

    Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

    Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Στα έξι ανέβηκαν τα ban

    Ένα ακόμη ban πρόσθεσε η ΑΕΚ. Επέστρεψε στους εφιάλτες της η ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η FIBA, α…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…