Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Πίνουν νερό στο όνομα του

Πίνουν νερό στο όνομα του

waters kolossos

waters-kolossos

Ο Κολοσσός πέτυχε μεγάλο “διπλό” στην Κηφισιά χθες (07/03) επικρατώντας με 84-73 και πλέον μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι διεκδίκησης εισόδου στα πλέι οφ. Ο παίκτης που συνέβαλε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο ήταν ο Ντομινίκ Ουότερς (Waters) πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση σκοράροντας (15 πόντοι) και δημιουργώντας (11 ασίστ) ιδανικά για τους συμπαίκτες του οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη τους έθεσε οριστικά εκτός κινδύνου όσον αφορά τον υποβιβασμό.

Ο Αμερικανός πλεϊμέικερ αποτελεί σταθερή δύναμη για την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη από τότε που φόρεσε τα “θαλασσί” πριν από περίπου τρεις μήνες. Έχει συμβάλει σε μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκες ενώ ακόμα και όταν δεν βρισκόταν στην καλύτερη του μέρα έβρισκε τον τρόπο να συνεισφέρει αποτελεσματικά.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα θα αποτελούσε το παιχνίδι ενάντια στον Απόλλωνα Πάτρας όπου είχε μόλις 2 πόντους σε όλο το ματς (και 6 ασίστ) αλλά ευστόχησε και στις τρεις βολές σε νεκρό χρόνο για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Μπορεί εν τέλει να κρίθηκαν εκπρόθεσμες από τον αθλητικό δικαστή αλλά έδειξε τον χαρακτήρα του στα δύσκολα στο χειρότερο του παιχνίδι από τα 9 που έχει παίξει στην Α1. Κορυφαία επιθετική του συγκομιδή ήταν ενάντια στον Κόροιβο (13η αγωνιστικής) όταν είχε 23 πόντους ενώ σε κανένα παιχνίδι δεν έχει μοιράσει λιγότερες από 3 ασίστ.

Οι αριθμοί του καταδεικνύουν την αναγκαιότητα του για τους Ροδίτες καθώς μετράει μέσο όρο 12.8 πόντους και 45% στα τρίποντα όντας παράλληλα ο πιο αξιόπιστος σουτέρ τους πίσω από τα 6.75μ. Επιπλέον, κατεβάζει 2.3 ριμπάουντ και μοιράζει 5.6 ασίστ, αποτελώντας τον κορυφαίο πασέρ των “θαλασσί“, ανά 30.3 λεπτά αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του είναι ο Κούρο Σεφκούρα. Ο Κούρο Σεγκούρα στις…