Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Πιεστική άμυνα”

“Πιεστική άμυνα”

skourtopoulos rethumno

skourtopoulos-rethumno

Μετά τις συνεχόμενες αναμετρήσεις ενάντια στους δύο “αιωνίους“, το Ρέθυμνο θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα υποδεχόμενο τον Πανελευσινιακό και να πραγματοποιήσει ένα δυνατό φινάλε στη σεζόν κερδίζοντας καλό πλασάρισμα εν όψει πλέι οφ, όπως τόνισε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο προπονητής της κρητικής ομάδας, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ, αναφέρθηκε ακόμα στον επερχόμενο αντίπαλο και τα στοιχεία που θα κρίνουν το ροζ φύλλο ενώ απηύθυνε κάλεσμα και στον κόσμο.

“Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία με 7 παιχνίδια εξίσου σημαντικά. Πρέπει να πετύχουμε το μάξιμουμ των νικών ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε ένα καλό πλασάρισμα και να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά.

Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προλήματα υγείας και ευελπιστούμε ότι θα ξεκινήσουμε από το παιχνίδι με την Ελευσίνα να κάνουμε μία νίκη που θα μας βοηθήσει να πάμε καλύτερα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος” ήταν η αρχική του τοποθέτηση ενώ για την Ελευσίνα σημείωσε:

“Η ομάδα που έχουμε απέναντι μας έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Ακόμα και πρόσφατα πρόσθεσε ακόμα ένα παίκτη αλλά εμείς θα κοιτάξουμε αυτή τη φορά τον εαυτό μας και πως θα μπορέσουμε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση”.

Σχετικά με τα στοιχεία στα οποία θα πρέπει να δώσει βάση η ομάδα του, εξήγησε ότι: “Στο παιχνίδι αυτό πρέπει να είμασε πολύ πιεστικοί στην άμυνα. Να βρούμε μπάλες, ώστε να να τρέξουμε και να φτάσουμε σε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Σημαντικό ρόλο παίζει και ο έλεγχος των ριμάουντ αλλά και του μακρινού σουτ του Πανελευσινιακού, γιατί είναι μία ομάδα που παίζει πολύ με το τρίποντο και μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα”.

Τέλος, απευθυνόμενος στους οπαδούς των Ρεθυμνιωτών είπε: “Έχουμε κάνει μία καλή χρονιά και θέλουμε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για να συμβεί αυτό πρέπει να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο. Να συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα, να δίνει αυτή τη “ζεστασιά” που μας κάνει να νιώθουμε πολύ πιο άνετα μέσα στο “σπίτι” μας και μπορούμε να παίξουμε και εμείς καλύτερα. Από την πλευρά μας θα παλέψουμε όπως κάθε φορά, όσο μπορούμε περισσότερο, για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…