Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Περήφανος για την ομάδα μου”

“Περήφανος για την ομάδα μου”

obradovic new

obradovic-new

Ικανοποιημένος για την απόδοση της ομάδας του σε άμυνα κι επίθεση, εμφανίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά τη νίκη της Φενέρμπαχτσέ επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ (73-64), ενώ τόνισε παράλληλα πως το σημαντικό είναι να φτάσουν στα πλέι οφ.

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στην καλύτερη άμυνα της Ευρωλίγκας. Στον Ολυμπιακό αρέσει να πιέζει στην μπάλα κι αυτό προσπάθησε να κάνει σήμερα. Για μας, λοιπόν, ήταν αναγκαίο να έχουμε καλή κυκλοφορία και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κλέψει και να βγει στον αιφνιδιασμό. Τέτοια παιχνίδια δεν είναι εύκολα, αλλά είμαι περήφανος για τον τρόπο που παίξαμε. Σε κρίσιμα σημεία οι παίκτες μου έκαναν αυτό που έπρεπε και η άμυνά μας λειτούργησε πολύ καλά, ενώ πήραμε και πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Η νίκη μας είναι σημαντική, αλλά δεν κρίνει τίποτα, γιατί έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου”, είπε αρχικά ο προπονητής της Φενέρ.

Στην ερώτηση αν το πλεονέκτημα έδρας της ομάδας του δεν… βολεύει από τη στιγμή που έχει μόνο μια ήττα εκτός, απάντησε “… στο γήπεδό μας δεν παίζουμε στο ίδιο επίπεδο, είναι αλήθεια. Προσπαθώ να ηρεμήσω τους παίκτες μου. Το σημαντικό είναι να βρεθούμε στα πλέι οφ και εκεί δεν είναι εύκολο να νικήσεις έναν αντίπαλο τρεις φορές. Είναι σημαντικό για μας να νικάμε και στο γήπεδό μας. Έχουμε πολύ χρόνο να σκεφτούμε τα πλέι οφ, είναι πολύ μακριά ακόμη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…