Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “One Team” με Διαμαντάκο

“One Team” με Διαμαντάκο

diamantakos-one team1

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη δράση του στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ευρωλίγκα, “One Team“,  αλλά και της κοινωνικής δράσης της ΚΑΕ “Basketball Is Everywhere” με την επίσκεψη του Γιώργου Διαμαντάκου στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου.

Ο νεαρός σέντερ του “τριφυλλιού” έπαιξε μπάσκετ με τους τρόφιμους (ηλικίας 15-18 ετών) και μεταλαμπάδευσε το πνεύμα της συνεργασίας και της ομαδικότητας. Αναφορικά με αυτήν την εμπειρία, ο Διαμαντάκος δήλωσε πως:

“Είναι πολύ σημαντικό αυτό το πρόγραμμα και θεωρώ ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε εύστοχη επιλογή. Ευχή μου είναι να μάθω σε λίγα χρόνια ότι τα παιδιά αυτά έγιναν ενεργοί πολίτες στην κοινωνία και θα χαρώ ιδιαιτέρως να τα δω και στο γήπεδο. Στόχος όλων μας πρέπει να είναι να βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας και να περνάμε μηνύματα συνεργασίας, ομαδικότητας και ισότητας.

diamantakos-one team

Για μένα ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία και χαίρομαι που συμμετείχα σ’ ένα τόσο σημαντικό πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης που αποκαλύπτει τη σπουδαιότητα της βοήθειας στο συνάνθρωπο”.

Οι τρόφιμοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και άλλους “πράσινους” καθώς μέσα στις επόμενες οχτώ εβδομάδες που θα διαρκέσει το πρόγραμμα θα βρεθούν στο Κατάστημα ακόμα έξι παίκτες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Στην αναζήτηση ακόμα για γκάρντ

Ενώ το τζάμπολ της Ευρωλίγκας πλησιάζει και είναι προγραμματισμένο σε μόλις οκτώ μέρες, ο …