Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ολυμπιακή νίκη”

“Ολυμπιακή νίκη”

panagiotis aggelopoulos diloseis

panagiotis-aggelopoulos-diloseis

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει μετά την επικράτηση επί της Εφές, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, με τον πρόεδρο της ερυθρόλευκης ΚΑΕ να τονίζει ότι ήταν μια Ολυμπιακή νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Αισθάνομαι περηφάνια. Η δικαίωση είναι για μεγαλύτερους στόχους. Δικαιωμένος είσαι αν πας στο Final 4 και το κατακτήσεις. Όταν είσαι δέκα χρόνια στις τοπ ομάδες της Ευρώπης έχεις την προϋπόθεση να πας παραπάνω. Σήμερα ήταν μία νίκη ψυχής, χωρίς πολλούς βασικούς παίκτες. Ήταν μία νίκη που τα έδωσαν όλα οι παίκτες και την ευχαριστηθήκαμε περισσότερο.

Ήταν μία νίκη Ολυμπιακή. Η Εφές είναι από τις ομάδες με μεγάλο μπάτζετ και μεγάλο προπονητή, με παίκτες που είτε έπαιζαν στο NBA, είτε θα πάνε εκεί. Από την προηγούμενη αγωνιστική που είχαμε πολλές απουσίες και χάσαμε, δείξαμε χαρακτήρα. Παρά την ήττα δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι για μάχη. Το θέμα είναι να είμαστε υγιείς και να πάμε στη Μόσχα για τη νίκη”.

Για τους Ίβκοβιτς και Περπέρογλου: “Με τον Ίβκοβιτς κατακτήσαμε την πιο ανέλπιστη Ευρωλίγκα και στη συνέχεια το πρωτάθλημα. Είναι η ζωντανή ιστορία του Ολυμπιακού και δεν γίνεται να μην τιμάς τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Ο Στράτος στο Λονδίνο, πέρα το τι έκαναν οι Σπανούλης και Λο –το είχα πει άλλωστε- ήταν ο κρυφός MVP στο Final 4. Φέτος, διάλεξε αλλού να αγωνιστεί. Είναι επαγγελματίας, αλλά τον αγαπάμε”.

Για τον Παπαπέτρου: “Ευχαριστήθηκα πολύ το “come back” του Παπαπέτρου που είναι ο μεγάλος φετινός άτυχος. Σήμερα, θύμισε τον παλιό καλό Παπαπέτρου, όπως στην περσινή σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά με εντυπωσίασε και ο Μάντζαρης που έπαιξε και για τους υπόλοιπους απόντες”.

“Είναι η ομάδα. Το να καλύψεις απουσίες είναι δύσκολο και δεν είναι καθόλου απλό. Το θέμα είναι να δούμε με ποιους ανταγωνιζόμαστε και τι μπάτζετ έχουν. Για παράδειγμα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει 45 εκατ. ευρώ μπάτζετ. Δεν είναι κάτι απλό που λέμε με τις απουσίες να πάμε να πάρουμε εκεί το διπλό. Αν το καταφέρουμε θα είναι επίτευγμα. Αυτοί εάν δεν το καταφέρουν, δεν ξέρουμε που απολογούνται”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …