Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός O… άλλος Παναθηναϊκός

O… άλλος Παναθηναϊκός

vlanto sellasia episkepsi

vlanto-sellasia-episkepsi

Ο Παναθηναϊκός είναι εξίσου μεγάλος σύλλογος και στις εξωαγωνιστικές του δραστηριότητες, επιδεικνύοντας δραστήριο κοινωνικό πρόσωπο θέλοντας να μεταλαμπαδεύσει τις αξίες και τις αρχές που τον διέπουν σαν σωματείο και στα παιδιά και εν γένει στον κόσμο του, γιατί το μπάσκετ δεν είναι μόνο ότι συμβαίνει μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ.

Παρ’ ότι βρισκόμαστε μόλις στον Μάρτιο (σχεδόν Απρίλιο) του 2015 ήδη οι δράσεις του τριφυλλιού είναι πολλές. Παρακάτω μπορείτε να τις δείτε με χρονολογική σειρά, ξεκινώντας από τις τελευταίες ημέρες του 2014, αλλά και αυτές που έπονται.

Αναλυτικά:

06/12/2014

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός οργάνωσε την “Ημέρα Φιλάθλου” στα πλαίσια της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο με τον κόσμο να ανταποκρίνεται ένθερμα καθώς πάνω από 9.000 άτομα παρευρέθηκαν στο ΟΑΚΑ. Ορίστηκε γενική είσοδος 1 ευρώ, διοργανώθηκε μεγάλος διαγωνισμός Stoiximan Mission, οι οπαδοί είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα τρόπαια που κατέκτησε η ομάδα την περσινή σεζόν.

Επιπλέον, είχαν το προνόμιο έκπτωσης 20% στο Paoshop ενώ ένας τυχερός κέρδισε μια μπάλα υπογεγραμμένη από τον Δημήτρη Διαμαντίδη και ο κόσμος μπόρεσε να βγάλει φωτογραφίες με τον εορτάζοντα Νίκο Παππά. Μια πρωτοποριακή ενέργεια που θα καθιερωθεί.

15/12/2014

Η ομάδα του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ” και τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια “Φλόγα“, που οργανώθηκε από τον Stoiximan.gr, και οι παίκτες μοίρασαν δώρα και χαμόγελα ενόψει των Χριστουγέννων.

19/2/2015

Η “πράσινη” ΚΑΕ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση, charity idols. Ο Παναθηναικός ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα προμηθεύει με μπάλες και φανέλες την Οργάνωση οι οποίες θα δημοπρατούνται και τα έσοδα θα διατίθενται στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης, μια προσωπική επιλογή του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ιδιαίτερη πατρίδα του, και στο Παράρτημα Αποθεραπείας κι Αποκατάστασης Παίδων με Αναπηρία Καρδίτσας

8/3/2015

Το “τριφύλλι” τίμησε με ιδιαίτερο τρόπο την “Ημέρα της Γυναίκας” στα πλαίσια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. Ειδικά για τις γυναίκες το εισιτήριο ηταν στα 3 ευρώ, κάθε γυναίκα είχε 20% έκπτωση στο Paoshop ενώ στους διαγωνισμούς η εκπροσώπηση ήταν γένους θηλυκού.

Στο ίδιο παιχνίδι έδωσε το “παρών” και η Νεολαία της Σελάσσιας Λακωνίας, που αποτελεί την ιδιαίτερη πατρίδα του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Μετά το τέλος του ματς τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από παίκτες του “τριφυλλιού“.

23/3/2015

Διοργανώθηκε εκδήλωση κατά του Ρατσισμού και της Ενδοχολικής βίας, κατά το παιχνίδι με τον Κόροιβο, όπου παρευρέθηκαν 145 παιδιά από την “Κιβωτό του Κόσμου“. Μάλιστα ένα εκ των παιδιών διάβασε και ένα σχετικό, με την εκδήλωση, μήνυμα.

26/3/2015

Ο μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ, Stoiximan.gr, διοργάνωσε καμπάνια για την καταπολέμηση της ενδοσχολικής βίας, στην οποία έδωσαν το “παρών” οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Μιχάλης Λούντζης. Επιπλέον, για τις ανάγκες της καμπάνιας και την προώθησή της, οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Αντώνης Φώτσης έλαβαν μέρος σε σχετικό βίντεο του Stoiximan.gr.

24/3/2015 και 31/3/2015

Το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της Ευρωλίγκα “One team” και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, “Βasketball is everywhere” βρίσκεται σε εξέλιξη. Αρχικά ο Διαμαντάκος και εν συνεχεία ο Λούντζης βρέθηκαν στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου κι έπαιξαν μπάσκετ με τα παιδιά. Συνολικά 7 παίκτες θα βρεθούν στην Κόρινθο σε πρόγραμμα διάρκειας 8 εβδομάδων.

Υπόλοιπες αξιοσημείωτες δραστηριότητες και βραβεύσεις:

  • Δείπνο στους χορηγούς (28/1/2015) σε ένδειξη σεβασμού και άψογης συνεργασίας.
  • Γνωριμία των χορηγών με τον κόσμο στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε (3/11/2014) στο ΟΑΚΑ. Σε κάθε θέση Platinum και Gold υπήρχε τσάντα με είδη από κάθε χορηγό.
  • Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Bronze medal στα Social Media Awards και συγκεκριμένα στην κατηγορία “Best use of social media” στα “Sports” (4/11/2014).
  • Δέκα σπουδαστές αθλητικής δημοσιογραφίας από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ παρακολούθησαν από τα δημοσιογραφικά έδρανα τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Γαλατασαράι για την Ευρωλίγκα, βρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου και στα αποδυτήρια κι ενημερώθηκαν για το πώς εργάζονται το Γραφείο Τύπου της ΚΑΕ αλλά και οι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ σε συνθήκες αγώνα.
  • Πέντε σπουδαστές από το Δ.ΙΕΚ Δάφνης Υμμητού παρακολούθησαν τον αγώνα Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ και ενημερώθηκαν για το πώς λειτουργούν το Γραφείο Τύπου και τα ΜΜΕ σε συνθήκες αγώνα.
  • Οι Τζέιμς Γκιστ και Έι Τζέι Σλότερ επισκέφτηκαν τη “Σχολή Μωραϊτη” και απάντησαν σε ερωτήσεις των μαθητών. Το ίδιο είχαν κάνει παλαιότερα στη Σχολή Μωραϊτη οι μικροί της ομάδας, Μποχωρίδης, Διαμαντάκος, Χαραλαμπόπουλος, Παπαγιάννης, Λούντζης και Κόνιαρης.
  • Το Γενικό Λύκειο Φιλοθέης (150 παιδιά) επισκέφτηκε το ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της εργασίας που είχαν κάνει οι μαθητές και είχαν αναδείξει τον Δημήτρη Διαμαντίδη ως κορυφαία αθλητική φυσιογνωμία της Ελλάδας τα τελευταία 50 χρόνια. Ο αρχηγός του τριφυλλιού βρέθηκε μαζί τους, απάντησε σε ερωτήσεις και βραβεύτηκε από τους μαθητές.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…