Κεντρική Basket League Άρης “Νίκη στο 700ο παιχνίδι”

“Νίκη στο 700ο παιχνίδι”

vezenkof

vezenkof

Ο Άρης φιλοδοξεί να τερματίσει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα η νίκη στο αυριανό (7/3, 17:00) εντός έδρας παιχνίδι με τον Κόροιβο να αποτελεί αυτοσκόπο. Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ τόνισε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ πως οι “κιτρινόμαυροι” πρέπει να πάρουν τη νίκη, ώστε να τη συνδυάσουν ιδανικά με το 700ο παιχνίδι του Άρη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Καλησπέρα σε όλους

Την περασμένη εβδομάδα πετύχαμε μία σημαντική νίκη επί της ΑΕΝΚ Δημουλάς στην Αθήνα. Μία νίκη που μας έδωσε ώθηση τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια. Η εβδομάδα που διανύουμε ήταν κάπως περίεργη για μας, αφού είχαμε πολλούς απόντες λόγω τραυματισμών. Όμως αυτό δε μας επηρέασε αναφορικά με τις προπονήσεις, οι οποίες ήταν ποιοτικές ασχέτως αν ήμασταν λιγότεροι.

Το Σάββατο έχουμε ένα επικίνδυνο παιχνίδι, στην έδρα μας απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας. Είναι ένας αγώνας must win για μας, απέναντι σε μία ομάδα η οποία έχει καλούς και έμπειρους παίκτες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στον πρώτο γύρο χάσαμε στην Αμαλιάδα, μία ήττα η οποία ήταν η πρώτη της σεζόν για μας.

Ο Κόροιβος είναι καλή ομάδα και η εμφάνισή του στη Δράμα κόντρα στον ΚΑΟΔ, την προηγούμενη εβδομάδα, δεν είναι αντιπροσωπευτική της την εν γένει εικόνας του και της προσπάθειας που κάνει φέτος. Έχει χάσει αρκετά ματς στον πόντο και θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά βαθμολογικά. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη. Αν το πετύχουμε, θα φτάσουμε στον αριθμό… 13 στα ροζ φύλλα αγώνα, το οποίο μόνο γρουσούζικο δεν είναι εν προκειμένω!

Περιμένουμε από τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας το Σάββατο και να ενισχύσει την προσπάθειά μας για να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όποιος πληρώσει εισιτήριο με τον Κόροιβο, θα δώσει τα μισά χρήματα τη μεθεπόμενη εβδομάδα στο ματς με τον Πανιώνιο, κάτι που δημιουργεί και ένα έξτρα κίνητρο για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο.

Κλείνοντας, θέλω να σημειώσω ότι το Σάββατο ο ΑΡΗΣ συμπληρώνει 700 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Α1 και σίγουρα θέλουμε να συνδυάσουμε αυτό το γεγονός με μία νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά, αλλά και θα δώσει χαρά στον κόσμο μας.

Σας περιμένουμε στο “Nick Galis Hall”

Χαιρετισμούς σε όλους

Αλέξανδρος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…