Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Νίκες ψυχολογίας”

“Νίκες ψυχολογίας”

sakota

sakota

Η ΑΕΚ έχει ρολάρει για τα καλά, αποδίδει εξαιρετικό μπάσκετ και πετυχαίνει τη μια εμφατική νίκη μετά την άλλη. Τελευταίο θύμα ήταν η Κηφισιά την οποία διέλυσε με 97-73 και ο Ντράγκαν Σάκοτα, όπως ήταν φυσικό, ήταν ικανοποιημένος από τη βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα σε κάθε αναμέτρηση. Ο τεχνικός της “Ένωσης” τόνισε ότι οι νίκες ανεβάζουν την ψυχολογία και ευχήθηκε καλή συνέχεια στους Κηφισιώτες:

“Στον πρώτο γύρο δεν ήμασταν φαβορί, απόψε όμως όπως όλοι καταλαβαίνεται τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Οι νίκες βοηθούν στην ψυχολογία. Σήμερα βελτιωθήκαμε σε κάποιους τομείς. Φαινόταν πως το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο και στη συνέχεια κρατήσαμε ψηλά το παιχνίδι. Κάναμε 11 λάθη.

Συνεχίζουμε, καλή συνέχεια στην Κηφισιά. Όλοι ξέρουμε πως ξεκίνησαν εντυπωσιακά, αλλά η συνέχεια δεν ήταν η ίδια και πιστεύω πως θα πάνε καλύτερα στη συνέχεια”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Νώντας Παπαντωνίου, επεσήμανε: “Προετοιμαστήκαμε όλη τη βδομάδα σωστά, ξέραμε πως εκτός έδρας η Κηφισιά είναι καλύτερη. Εμείς επιβάλλαμε τον ρυθμό μας. Μάλιστα, ενώ έχουμε παίκτες με καλά ατομικά στατιστικά είχαμε 27 ασίστ. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Επόμενος στόχος είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου. Θέλουμε το απόλυτο στην έδρας μας, για να καταφέρουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…