Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Νίκες μέχρι το τέλος”

“Νίκες μέχρι το τέλος”

sfairopoulos odigies

sfairopoulos-odigies

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε πριν από λίγη ώρα για την Ισπανία, εκεί όπου αύριο (20/3, 22:00) θα αντιμετωπίσει τη Λαμποράλ Κούτσα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Τοπ 16 της Ευρωλίγκα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σπανούλη, Πέτγουεϊ και Τσαϊρέλη, ωστόσο περιμένει από τους παίκτες του να αντιδράσουν μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε και να πάρουν τη νίκη στη χώρα των Βάσκων, κάτι που δεν κατάφεραν στον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκα.

“Πλησιάζουμε στο τέλος του Top 16, έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να κοιτάξουμε να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει, όσα έχουμε πει, αυτό θέλουμε να κάνουμε και απέναντι στη Λαμποράλ. Πηγαίνουμε για μια δύσκολη μάχη, η Λαμποράλ είναι μια ομάδα πολύ καλή στην έδρα της, είναι μια ομάδα ρυθμού και εμείς πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, δεν πρέπει να τους αφήσουμε να τρέξουν και να κάνουν το παιχνίδι τους.

Εάν τον ελέγξουμε τον ρυθμό, θα πάμε το ματς εκεί που θέλουμε εμείς. Μετά τη Φενέρ είχαμε μια καλή αντίδραση αγωνιστικά κόντρα στον ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα. Τώρα θέλουμε και άλλη αντίδραση στην Ευρωλίγκα απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα. Το πιο σημαντικό είναι να αντιδράσουμε και αύριο κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα σωστά”, τόνισε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

“Θέλουμε κάθε φορά που παίζουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό είναι λογικό να μην μπορεί να συμβαίνει κάθε φορά, αλλά προσπαθούμε κάθε φορά να το καταφέρνουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Οι συνθήκες σε κάθε ματς δεν είναι ίδιες, αλλά εμείς πάντα έχουμε έναν στόχο, αυτόν που προανέφερα. Αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε και στα τέσσερα ματς που απομένουν ως το τέλος του Top 16 της Ευρωλίγκας”.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε: “Το πρώτο σημείο αντίδρασης το δείξαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ σε μια δύσκολη έδρα. Την πραγματική αντίδραση πρέπει να την κάνουμε τώρα. Κάναμε μια ήττα που μας στοίχισε, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί, σίγουρα το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό, αλλά όλα εξαρτώνται από εμάς ακόμη και εάν δεν τον έχουμε.

Μακάρι κάποια στιγμή να τελειώσει η κακοδαιμονία, έχουμε μεγάλη ατυχία και με δύσκολους τραυματισμούς. Αλλά τι να κάνουμε; Όσοι είμαστε εδώ, πρέπει να δώσουμε το 110% για να νικήσουμε. Η Λαμποράλ είναι αθλητική ομάδα, ομάδα ρυθμού και παίζει γρήγορα και αυτό που θέλουμε είναι να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…