Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μην βλάπτουμε τον εαυτό μας”

“Μην βλάπτουμε τον εαυτό μας”

oaka kosmos kaskol

oaka-kosmos-kaskol

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της, κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να μην ξεπερνάει τα όρια και να βλάπτει το “τριφύλλι” με αφορμή το πρόστιμο με το οποίο το τιμώρησε η Ευρωλίγκα για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό σε όλους, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε από την Ευρωλίγκα με συνολικό πρόστιμο ύψους 22 χιλιάδων ευρώ (15 χιλιάδες για ανάρμοστη συμπεριφορά του κοινού απέναντι στους διαιτητές και 7 χιλιάδες για χρήση φωτοβολίδων) ενώ κλήθηκε σε απολογία για πανό που αναρτήθηκε στο ΟΑΚΑ στη διάρκεια του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν αποδείξει πολλάκις την αγάπη και την αφοσίωσή τους στην ομάδα. Θεωρούμε ότι είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι καταστάσεις όπως αυτή με τη Μπαρτσελόνα δημιουργούν πρόβλημα, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο καθώς οφείλουμε να σεβόμαστε τον κόπο και τον ιδρώτα των αθλητών όσο και σε οικονομικό με δεδομένη τη σοβαρή οικονομική επένδυση που έχει γίνει σε πολύ δύσκολες εποχές για όλους.

Οι ακραίες αντιδράσεις δεν εξυπηρετούν κανέναν. Αντιθέτως δημιουργούν προβλήματα.

Δεν επιθυμούμε να επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα στο ΟΑΚΑ και είμαστε βέβαιοι ότι το ίδιο επιθυμούν και οι φίλοι της ομάδας.

Είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε κάποια πράγματα, όχι όμως το να βλάπτουμε την ίδια την ομάδα μας. Για τον Παναθηναϊκό πρέπει να μαχόμαστε όλοι, να έχουμε πάθος και πίστη χωρίς όμως να ξεπερνάμε τη λεπτή γραμμή που θα μας οδηγήσει στο άλλο άκρο του να βλάπτουμε τον ίδιο μας τον εαυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Δεν παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ»

Στα ερχόμενα παιχνίδια της Euroelague, αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν. «Αγχώθηκε» για τρία δεκ…