Μικρά από ΣΕΦ

sef olympiakos

sef - olympiakos

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σε λίγη ώρα (21:45) τη Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα και με νίκη θα κάνει το αποφασιστικό βήμα για κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του έκτου όμιλου, η οποία δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Το eBasket δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το μεγάλο ραντεβού και έχει έχει πάρει από νωρίς θέση στο ΣΕΦ για να σας μεταφέρει οτιδήποτε συμβαίνει εντός αλλά και εκτός παρκέ.

20:35: Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν ήδη αρχίσει να παίρνουν τις θέσεις τους στις κερκίδες, ενώ Αγραβάνης, Μάντζαρης και Ντάρντεν έχουν ξεκινήσει χαλαρό ζέσταμα.

20:40: Από πλευράς Φενέρμπαχτε, οι δύο Σέρβοι της τουρκικής ομάδας, Μπιέλιτσα και Μπογκντάνοβιτς, έχουν βγεί για ζέσταμα.

20:43: Οι οργάνωμενοι φίλοι των “ερυθρολεύκων” έχουν αρχίζει να γεμίζουν την κερκίδα, την ίδια στιγμη που στο παρκέ του ΣΕΦ έκαναν την εμφάνιση τους οι Παπαπέτρου και Λαφαγέτ.

20:44: Ο Νίκος Ζήσης πάτησε παρκέ παρέα με τον Γκάουντλοκ.

20:45: Ο Βαγγέλης Μάντζαρης είναι καλά και θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους Τούρκους.

20:48: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε την εμφάνιση του στο παρκέ και κάθισε στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

20:55: Η προσέλευση του κόσμου συνεχίζεται. Ο φίλοι του Ολυμπιακού θα δώσουν δυναμικό “παρών”, μιάς και έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια.

21:00: Οι δύο ομάδες έχουν αποσυρθεί στα αποδυτήρια. Η κερκιδα των οργανωμένων φίλων του Ολυμπιακού είναι σχεδόν γεμάτη.

21:10: Ο καιρός δεν βρίσκεται, πάντως, στο πλευρό των “ερυθρόλευκων” οπαδών. Η δυνατή βροχή έχει καθυστερήσει αρκετά την προσέλευση του κόσμου.

21:15: Ο Ολυμπιακός έκανε την εμφάνιση του και αποθεώθηκε από τους περίπου 8.000 φίλους του που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ΣΕΦ.

21:30: Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού: Σπανούλης, Πρίντεζης, Σλούκας, Μάντζαρης, Αγραβάνης, Παπαπέτρου, Καββαδάς, Ντάνστον, Χάντερ, Λοτζέσκι, Λαφαγιέτ και Ντάρντεν.

21:32: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κάθισε στον πάγκο της Φενέρ και άκουσε τις έντονες αποδοκιμασίες από τους φίλους των γηπεδούχων.

21:40: Το ΣΕΦ γέμισε. Η παρουσίαση των δύο ομάδων ολοκληρώθηκε και όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του μεγάλου παιχνιδιού. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…