Μέσα ο Κόνιαρης

koniaris

koniaris

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (23/3) παιχνίδι με τον Κόροιβο στο ΟΑΚΑ. Ο Αντώνης Κόνιαρης ξεπέρασε την ιώση που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ενώ μοναδικός απόντας θα είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω θλάσης στους προσαγωγούς.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός υπενθύμισε, πως το αυριανό παιχνίδι είναι αφιερωμένο στον αγώνα κατά ρατσισμού και της ενδοσχολικής βίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ως γνωστόν, η πάντα ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικής ευθύνης, ΚΑΕ Παναθηναϊκός, θα αφιερώσει την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, στον αγώνα που γίνεται κατά του ρατσισμού και της ενδοσχολικής βίας.

Για το σκοπό αυτό 40 παιδιά από την “Κιβωτό του Κόσμου” θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ, κατόπιν πρόσκλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να περάσουν προς τον κόσμο το μήνυμα της αγάπης και της ισότητας.

Τα ζητήματα αυτά αφορούν όλους μας και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για μια ακόμα φορά γίνεται κοινωνός της πολύ σημαντικής προσπάθειας που καταβάλλεται ώστε να εξαφανιστούν φαινόμενα που μας προσβάλλουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…