Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Με Κατσικάρη το… σεμινάριο

Με Κατσικάρη το… σεμινάριο

katsikaris greece argentina pagkosmio

katsikaris-greece-argentina-pagkosmio

Με την συμμετοχή του Ομοσπονδιακού μας προπονητή, Φώτη Κατσικάρη θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο προπονητικής “International Coaches Clinic” εν μέσω του Φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας (16-17/05) στη Μαδρίτη.

Ο Φώτης Κατσικάρης και φυσικά όσοι συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν κάποια από τα μυστικά των κορυφαίων προπονητών στον κόσμο. Το εν λόγω σεμινάριο είναι αφιερωμένο στον Χοσέ Λουίς Άμπος, ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα.

Βασικοί ομιλητές του σεμιναρίου, θα είναι  Τέρι Πόρτερ και Ίγκορ Κοκόσκοφ, οι οποίοι θα είναι δίπλα στους καταξιωμένους προπονητές της Ευρωλίγκας Σίτο Αλόνσο, Λούκα Μπάνκι και φυσικά τον Φώτη Κατσικάρη.

Η Ευρωλίγκα και ο Τζόρτζιο Γκαντόλφι, υπεύθυνος αθλητικού μάρκετινκ, μετά την επιτυχημένη εκδήλωση του 2014, ανανέωσαν την συνεργασία τους και για φέτος.

Ο πρόεδρος της Ευρωλίγκας, Ζόρντι Μπερτομέου, μίλησε σχετικά με την ανανέωση: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το International Coaches Clinic, το οποίο θα διεξαχθεί κατά το Final Four του 2015. Περισσότεροι από 220 προπονητές από 30 χώρες του κόσμου βρέθηκαν το 2014 στο Μιλάνο και αυτό ήταν μια απόδειξη της ποιότητας των ομιλητών, αλλά και της οργάνωσης από τον Τζόρτζιο Γκαντόλφι. Οι ομιλητές του 2015 θα είναι εξίσου καλοί, αν όχι και καλύτεροι και αυτό μπορεί να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ενδιαφέρον στους προπονητές που θα εγγραφούν για το σεμινάριο, ώστε να μετέχουν κι αυτοί στο Final Four της Euroleague από 14 έως 17 Μαΐου“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Σφαιρόπουλος: «Παρά τις απουσίες μας, ελάτε να μας στηρίξετε»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός, Γιάννης Σφαιρόπο…