Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Μαθημένοι στις δυσκολίες”

“Μαθημένοι στις δυσκολίες”

dunston olympiacos malaga

dunston-olympiacos-malaga

Ο Ολυμπιακός οδεύει στην Αμαλιάδα για την 22η αγωνιστική της Α1 προκειμένου να αντιμετωπίσει τον μαχητικό Κόροιβο. Ο Μπράιαντ Ντάνστον, μέσω του νέου του μπλογκ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έκανε μια αναδρομή της δύσκολης εβδομάδας που ολοκληρώνεται στην Ηλεία για τον Ολυμπιακό, μοιράστηκε τα πράγματα που του αρέσει να κάνει στη διαδρομή για τον αγώνα και επέστησε την προσοχή αναφορικά με τη δυναμική του Κοροίβου όταν παίζει μπροστά στον κόσμο του.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Καλησπέρα σας!

Ελπίζω να είστε καλά και να απολαμβάνετε τον ήλιο. Η εβδομάδα ήταν κυρίως. βροχερή, αλλά σήμερα ο καιρός είναι πολύ όμορφος και ελπίζω να είστε κάπου που να μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο.

Για εμάς η εβδομάδα αυτή ήταν πολύ καλή. Άρχισε η εβδομάδα με τη νίκη επί του ΚΑΟΔ για το ελληνικό πρωτάθλημα, μεσοβδόμαδα, την Πέμπτη, επιστρέψαμε στις νίκες στην Ευρωλίγκα απέναντι στην Αναντολού Εφές και ελπίζουμε να κλείσουμε αυτή τη σειρά των αγώνων με νίκη απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας. Είναι δύσκολο να παίζεις τρία ματς σε εφτά ημέρες, αλλά είμαστε μαθημένοι. Οι πολλοί τραυματισμοί δεν μας επιτρέπουν να πάρουμε ανάσες, αλλά είπαμε και πριν, είμαστε μαθημένοι. Όσοι είμαστε υγιείς θα μπούμε στο παρκέ να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη και να παραμείνουμε πρώτοι στη βαθμολογία.

Θα είμαστε σχεδόν τέσσερις ώρες μέσα σε ένα πούλμαν μέχρι να φτάσουμε στην Αμαλιάδα και αυτές τις ώρες μπορούμε να δούμε ταινίες, αλλά και να απολαύσουμε τη διαδρομή. Πολλές φορές όταν ταξιδεύουμε με πούλμαν κοιτάζω από το παράθυρο τα όμορφα τοπία, τα διάφορα μικρά χωριά από τα οποία περνάμε και ειλικρινά απολαμβάνω τη διαδρομή. Μετά, όταν πια νυχτώνει και δεν μπορώ να δω πολλά έξω από το παράθυρο, παρακολουθώ ταινίες ώστε να περάσει η ώρα μέχρι να φτάσουμε.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, μπορεί κάποιοι να το έχουν ξεχάσει, αλλά στον πρώτο γύρο ο Κόροιβος Αμαλιάδας μας δυσκόλεψε ιδιαίτερα και μάλιστα μέσα στην έδρα μας. Και αυτό λέει πολλά για την ποιότητα της ομάδας αυτής.

Επίσης, ακόμη κάτι που πρέπει να προσέξουμε είναι πως έχουν εφτά νίκες έως τώρα στο πρωτάθλημα και τις έχουν πετύχει όλες μπροστά στο κοινό τους. Κάτι που επίσης μαρτυρά πολλά για τη δυναμική τους όταν παίζουν στην έδρα τους. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί και απόλυτα συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στη νίκη που τόσο χρειαζόμαστε”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…