Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μάλαγα – ΤΣΣΚΑ 77-95

Μάλαγα – ΤΣΣΚΑ 77-95

teodosic unicaja malaga

teodosic-unicaja-malaga

Φουλ για πρωτιά…
Η ΤΣΣΚΑ παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο μπάσκετ, έκανε το καθήκον της και έφτασε τις 9 νίκες στην Φάση των 16 της Ευρωλίγκα, καθώς επικράτησε με σχετική άνεση της Μάλαγα των πολλών προβλημάτων με 95-77.

Η Μάλαγα αν και παρατάχθηκε στο παρκέ με πολλούς νεαρούς παίκτες, στην αρχή δυσκόλεψε αρκετά το έργο των Ρώσων, που ήθελαν ξεμπερδεύουν μια ώρα αρχύτερα με αυτή την αναμέτρηση, καθώς είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, το τι συνέβη στη regular season, το ότι χρειάστηκε και το πεντάλεπτο της παράτασης για να επικρατήσουν.

Από την άλλη πλευρά η ευθύνη πέφτει και στους παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη, αφού στο πρώτο μέρος υποτίμησαν αρκετά την ισπανική ομάδα.

Στο δεύτερο μέρος η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να απλοποιήσει την κατάσταση, έχοντας για άλλη μια φορά σε εξαιρετική κατάσταση τον τρομερό Τεόντοσιτς, φτάνοντας σε μια άνετη νίκη, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για να κλειδώσει την πρωτιά και να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στην Φάση των 8 της Ευρωλίγκα.

Κορυφαίος παίκτης για τους Ρώσους, ποιος άλλος; Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος για άλλο ένα παιχνίδι ήταν εκπληκτικός, με 25 πόντους με 5/7 τρίποντα, ενώ μοίρασε και 8 ασίστ. Από την άλλη πλευρά, οι Ισπανοί είχαν σε πολύ καλή ημέρα τον Βάσκεθ με 14 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 25-26, 42-47, 56-72, 77-95
ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ (Πλάθα): Γκάμπριελ 3 (1), Μάρκοβιτς, Σολουάντε 8 (2), Τόμας 4, Σουάρεζ 12 (2), Καραχότζιτς 8 (2), Βάσκεθ 14, Κουσμίνσκας 13 (1), Γκρίν 9 (1), Γκολούμποβιτς 6.
ΤΣΣΚΑ (Ιτούδης): Ντε Κολό 19 (2), Τεόντοσιτς 25 (5), Φριτζόν 3 (1), Νίχολς 4, Τζάκσον 9, Μαρκοισβίλι, Κορομπκοφ, Γουίμς 9 (1), Βοροντσέβιτς 5 (1), Κάουν 16, Χρυάπα, Χάινς 5.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…