Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Κρίνεται η πρωτιά”

“Κρίνεται η πρωτιά”

printezis malaga

printezis-malaga

Στην καθοριστική σημασία της αυριανής (13/03) αναμέτρησης κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού σημείωσε ότι το παιχνίδι αυτό θα κρίνει εν πολλοίς την πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας και υπογράμμισε τη μεγάλη ποιότητα και φόρμα στην οποία βρίσκεται η τούρκικη ομάδα γεγονός που την καθιστά άκρως επικίνδυνη ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο για την συμπαράσταση του.

“Θεωρώ ότι ακόμα έχει δρόμο το Top 16. Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια. Η Φενέρμπαχτσε έχει κάπως πιο ευνοϊκό πρόγραμμα από εμάς Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και αν όχι εξ ολοκλήρου θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση του ομίλου” ήταν η αρχική του τοποθέτηση ενώ εν συνεχεία μίλησε:

Για την ήττα της Φενέρμπαχτσε από την Γαλατασαράι: “Δεν έχει σημασία. Κάνει κάποιες απρόβλεπτες ήττες, αλλά στην καλή της μέρα δεν σταματιέται. Στην Ευρωλίγκα έχει να χάσει από το μεταξύ μας παιχνίδι. Έχει κάνει καλές νίκες και είναι πάρα πολύ επικινδύνη ομάδα. Δεν παύει να είναι ομάδα με μεγάλο μπάτζετ και τεράστιο ταλέντο”.

Για την παρουσία τόσων ποιοτικών παικτών όπως ο Ζήσης και ο Βέσελι: “Όλοι έχουν βοηθήσει σε αυτό. Και ο Ζήσης δίνει αυτό που πραγματικά μπορεί σε κάθε ομάδα και ο Βέσελι και ο Μπιέλιτσα. Ο καθένας μπορεί να κάνει τη ζημιά και το θεωρώ ανούσιο να μιλάμε για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά”.

Για τη στήριξη του κόσμου: “Σε κάθε παιχνίδι, ειδικά στο γήπεδό μας έχει βοηθήσει αρκετά. Δεν έχουμε κάνει ήττα εδώ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μας δίνει μεγάλη βοήθεια και τον ευχαριστούμε που είναι κοντά μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…