Κεντρική Ελευσίνα “Κρατάμε την υπερπροσπάθεια”

“Κρατάμε την υπερπροσπάθεια”

koustenis

koustenis

Ο Πανελευσινιακός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 58-69 και έχασε ακόμη μία ευκαιρία για παραμονή στην κατηγορία. Ο τεχνικός των “σταχυοφόρων”, Τζίμης Κουστένης, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε πως η ομάδα του έχασε τη συγκέντρωση της μετά το πρώτο 5λεπτο και αυτό ήταν κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ, ενώ ανέφερε επίσης, πως πρέπει να κερδίσουν και τα τρία εναπομείναντα ματς.

“Παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Ήταν πολύ δύσκολο το έργο μας και για να έχουμε τύχη έπρεπε για 40 λεπτά να δείξουμε το πρόσωπο που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά το πρώτο πεντάλεπτο χάσαμε την συγκέντρωσή μας και ο ΠΑΟΚ μας ξέφυγε και πήρε την διαφορά. Είναι έμπειρη ομάδα ξέρουν πώς να βρεθούν στο γήπεδο και πώς να βάλουν τα κρίσιμα καλάθια. Κρατάμε την υπερπροσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου και σίγουρα τα λάθη που κάναμε και χάσαμε τον έλεγχο τους ματς. Ξέρουμε που είμαστε, πρέπει να κερδίσουμε στη Δράμα, εκεί μπορεί να είναι και καλύτερο να κερδίσουμε από το να κάναμε μία νίκη για τον ΠΑΟΚ. Έχουμε τρία ματς και πρέπει να πάμε για νίκη και στα τρία”.

Από πλευράς παικτών ο Ελάια Τζόνσον σημείωσε: “Γνωρίζαμε πως παίζουμε με ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο και τρέφουμε πολύ μεγάλο σεβασμό για τους αντιπάλους μας. Ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι με τον Κέβιν Λάνγκφορντ να ξεχωρίζει και τους προπονητές να κάνουν εξαιρετική δουλειά. Δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη αλλά έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…