Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Κλειδί τα ριμπάουντ”

“Κλειδί τα ριμπάουντ”

skourtopoulos rethumno

skourtopoulos-rethumno

Το Ρέθυμνο δοκιμάζεται αύριο (21/3) στην Περιβόλα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας και θέλει τη νίκη, ώστε να κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της έκτης θέσης. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος γνωρίζει τη δύσκολη αποστολή της ομάδας, ωστόσο θεωρεί πως το Ρέθυμνο μπορεί να φύγει με το διπλό, αρκεί να ελέγξει τα ριμπάουντ και κατ’ επέκταση τον ρυθμό του παιχνιδιού.

“Έχουμε μπροστά μας ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς απέναντι σε μία σοβαρή ομάδα, η οποία στην έδρα της είναι πολύ δυνατή με μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο της. Πάραυτα είμαστε σε καλή κατάσταση. Γνωρίζουμε την κρισιμότητα του αγώνα και νομίζω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό”, ανέφερε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και πρόσθεσε:

Ο Απόλλωνας είναι μία ομάδα που παίζει πολύ με το τρίποντο. Πρέπει να είμαστε πιο ενεργητικοί για να μπορέσουμε να το καλύψουμε. Από την άλλη μεριά νομίζω ότι θα είναι καθοριστική η μάχη των ριμπάουντ. Είναι ένας τομέας που εμείς είμαστε δυνατοί. Όποιος κερδίσει τα ριμπάουντ θα μπορέσει να ελέγξει και τον ρυθμό του παιχνιδιού καλύτερα, που σημαίνει ότι θα έχει και καλύτερη τύχη κατά την διάρκεια του ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…