Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Κοιτάω μπροστά”

“Κοιτάω μπροστά”

ivanovic

ivanovic

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Κοροίβου με 79-64 για την 21η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και παρέμεινε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν στάθηκε στο αποτέλεσμα της αναμέτρησης, αλλά τόνισε πως αυτό που έχει σημασία είναι η πορεία των “πρασίνων” στα επόμενα παιχνίδια.

“Συγχαρητήρια στον Κόροιβο. Προετοιμάζεται πάρα πολύ καλά και σήμερα έκανε αυτά που έπρεπε. Εμείς τώρα ξεκινάμε μια σειρά παιχνιδιών που είναι αποφασιστικά. Γι’ αυτό δε θέλω να αναλύσω αυτό το ματς. Θέλω να κοιτάω μπροστά και να σκέφτομαι τα παιχνίδια που έρχονται. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για τον Κόροιβο”.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος από την πλευρά του πρόσθεσε: “Παίξαμε με μια ομάδα που έχει δυσκολέψει όλες τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία. Δυσκολευτήκαμε στην αρχή, αλλά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στο ξεκίνημα του δεύτερου πήραμε μια διαφορά. Έτσι μπορέσαμε να πάρουμε και εμείς χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε τέτοιες ενέργειες όπως αυτή κατά του ρατσισμού και της ενδοσχολικής βίας. Πρέπει να είμαστε ευαισθητοποιημένοι σε τέτοια θέματα. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…