Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Κάποιοι πήραν…αέρα”

“Κάποιοι πήραν…αέρα”

sakota

sakota

 

Η ΑΕΚ επικράτησε στο τέλος του Κολοσσού με 72-65 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και παρέμεινε μέσα στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Ο τεχνικός της “Βασίλισσας”, Ντράγκαν Σάκοτα, αφού ανέφερε πως, κάποια μυαλά πήραν αέρα έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Κολοσσό και επικεντρώθηκε στην επόμενη αναμέτρηση με τον Άρη.

“Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Πιστεύω ότι ο λόγος που δεν παίξαμε καλά φταίει ότι ο Κολοσσός έπαιξε πολύ καλά και έξυπνα στην άμυνα και στην επίθεση. Εμείς είχαμε μία κακή εβδομάδα στην προπόνηση και στην προετοιμασία του ματς. Μετά από κάποιες εμφανίσεις πήραν… αέρα τα μυαλά μερικών παικτών. Ευτυχώς δεν την πάθαμε σήμερα και πήραμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού για τις εμφανίσεις που έχει κάνει φέτος, καθώς για μένα αποτελεί την έκπληξη του πρωταθλήματος. Κοιτώντας τα στατιστικά είχαμε 42 ριμπάουντ, αλλά είχαμε και πολλά λάθη. Αυτό είναι θέμα που θα μας απασχολήσει ενόψει του ματς με τον Άρη. Βγάλαμε το 150% μας στο δεύτερο ημίχρονο από την άμυνα. Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε πάει και αλλιώς και να είχε νικήσει ο Κολοσσός. Μπορεί να παίξεις καλά και να χάσεις. Και εμείς με τον Ολυμπιακό χάσαμε το παιχνίδι, αλλά είχαμε παίξει πολύ καλά“.

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος από την πλευρά του πρόσθεσε: “Σήμερα ξεκινήσαμε νωθρά τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, σε πολλές ατομικές επιλογές. Ο Κολοσσός ήταν καλά διαβασμένος, ενώ εμείς δεν βρήκαμε ρυθμό νωρίς. Στο δεύτερο ημίχρονο προσεγγίσαμε καλύτερα το παιχνίδι και χτυπήσαμε σε κάποια σημεία που έπρεπε. Όλα τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν και έδωσαν ενέργεια, ενώ το σημερινό θα πρέπει να μας γίνει μάθημα, για το πώς πρέπει να διαχειριζόμαστε νίκες που κάναμε στα τελευταία δύο παιχνίδια, που ήταν εύκολες. Θα πρέπει να βελτιώσουμε την παρουσία μας και να είναι πιο σταθερή. Εύχομαι στον Κολοσσό καλή συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…