Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Κάναμε το πρώτο βήμα”

“Κάναμε το πρώτο βήμα”

skourtopoulos

skourtopoulos

Το Ρέθυμνο επικράτησε του Πανελευσινιακού εντός έδρας με 85-67 για την 20η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και σημείωσε τη δέκατη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και τόνισε πως το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας είναι κομβικής σημασίας και γι΄αυτό θα προετοιμαστούν όπως πρέπει .

“Ήταν καλό παιχνίδι για μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Στο 1ο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί στην άμυνα και πιεστικοί σε όλο το γήπεδο. Αυτό μας δικαίωσε στο αποτέλεσμα. Στο 2ο ημίχρονο χαλαρώσαμε, κάπου η ζώνη μας αποσυντόνισε αλλά κυρίως το χαλάρωμα κάποιων παικτών που δεν πρέπει να γίνεται γιατί κάθε ομάδα έχει τον δικό της στόχο και πρέπει να μένει σε αυτόν συγκεντρωμένη. Όπως έχω πει είναι 7 τελικοί. Κάναμε το πρώτο βήμα. Το επόμενο Σάββατο έχουμε ένα παιχνίδι με τον Απόλλων Πάτρας που κρίνει πάρα πολλά για την φετινή χρονιά και πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Δημήτρη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα , στο τέλος κρίνονται όλα“.

Από πλευράς παικτών, ο Τρέβις Σίμπσον, πρόσθεσε: “Ξέραμε ότι σε αυτό το ματς οι αντίπαλοι θα τα έδιναν όλα και θα είναι πολύ συγκεντρωμένοι γιατί είναι σε δύσκολη θέση. Ξέραμε ότι διαθέτει εξαιρετικούς σουτέρ και αν καταφέρναμε να ανταποκριθούμε στην άμυνα και στο κομμάτι των ριμπάουντ θα παίρναμε αυτή τη νίκη. Τα καταφέραμε. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…