Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Κάναμε ένα μεγάλο βήμα”

“Κάναμε ένα μεγάλο βήμα”

giannakidis diloseis koroivos

giannakidis-diloseis-koroivos

Σημαντικό βήμα για την παραμονή του έκανε ο Κόροιβος, ο οποίος επικράτησε του Πανιωνίου με 83-74 για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Μιχάλης Γιαννακίδης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες ώρες που περνάει ο Πανιώνιος.

Μιχάλη, μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου, θεωρείς ότι εξασφαλίσατε την παραμονή σας στην Α1;
“Όχι ακόμη, δεν έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας. Απλά, πλέον, απέχουμε δύο νίκες από την Ελευσίνα. Κάναμε όμως ένα μεγάλο βήμα. Ίσως αν πάρουμε μία νίκη εκτός έδρας, να τη σιγουρέψουμε”.

Ο Πανιώνιος, παρά τα πολλά προβλήματα, πάλεψε το παιχνίδι. Στο τέλος όμως, ξεφύγατε και πήρατε το ροζ φύλλο. Που μπορούμε να πούμε ότι κρίθηκε;
“Θεωρώ ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι στα τελευταία λεπτά και εύστοχοι, κυρίως στις βολές. Ίσως στον Πανιώνιο, να έπαιξε ρόλο η κούραση. Πάντως, ο Πανιώνιος παλεύει όλα τα παιχνίδια”.

Πως κρίνεις την κατάσταση που επικρατεί στον Πανιώνιο;
“Ξέρω ότι περνάνε πολύ δύσκολες ώρες, οι παίκτες, οι προπονητές, γενικά όλο το επιτελείο. Ελπίζω και εύχομαι να επιστρέψει ο Πανιώνιος στην Α1 διότι είναι μία ιστορική ομάδα και αξίζει να βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια“.

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τι μπορεί να κερδίσει ο Κόροιβος από αυτό το παιχνίδι;
“Σίγουρα, το να παίζεις απέναντι σε μία ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας, αποκτάς εμπειρίες. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, ότι καλύτερο μπορούμε. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε, όσα περισσότερα λεπτά μπορέσουμε να αντέξουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…