Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Υπόθεση όλης της Πάτρας”

“Υπόθεση όλης της Πάτρας”

apollon patras sinentefksi tipou telikos

apollon patras-sinentefksi tipou-telikos

Ο Απόλλωνας Πάτρας ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό και θέλουν όλη την πόλη να σταθεί στο πλάι της ομάδας, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, Φίλιππος Καμίσης τόνισε πως “Θέλουμε όλη η πόλη να συμμετάσχει σε αυτή τη γιορτή και να μείνει στα παιδιά και σε όλους όσοι θα είναι στην κερκίδα μια όμορφη ανάμνηση” ενώ ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Κώστας Καραπάνος, αποκάλυψε ότι θα υπάρχει παιδική κερκίδα στο ΟΑΚΑ και κάλεσε τον κόσμο να δώσει βροντερό “παρών” και να στηρίξει το συγκρότημα του Νίκου Βετούλα.

“Έχουμε προσκαλέσει τις ακαδημίες ομάδων όλης της Πάτρας και οχι μόνο τις ακαδημίες μπάσκετ. Για τα παιδιά έχουμε εξασφαλίσει δωρεάν εισιτήρια. Έχουμε επικοινωνήσει με ΝΟΠ, ΝΕΠ, Ορμή, Παναχαϊκή, Εσπερο ΑΟΠΑ , Προμηθέα, Ολυμπιάδα, ΕΑΠ, Γλαύκο, Αστέρια Αχαϊας, Παραλία, ΙΟΠ, Ερμή, Ομιλο Αντισφαίρισης και ακόμη με τα Εκπαιδευτήρια “Αναγέννηση”, τον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου, τον Κεραυνό Αιγίου.

Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί, μπορεί να φέρει τα παιδιά των ακαδημιών του στον τελικό και εμείς θα φροντίσουμε για την είσοδό τους στο ΟΑΚΑ. Ο τελικός είναι η κορύφωση μιας καλής χρονιάς για το Σύλλογο και το μεγάλο στοίχημα για την πόλη είναι η παρουσία του κόσμου. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να ελαχιστοποιήσουμε το κόστος της μετακίνησης και του εισιτηρίου. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί και θα αποδείξει ότι κακώς δεν θα γίνει ο τελικός στην Πάτρα“.

“Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε”

Το λόγο πήρε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Λιανός, αναφέρθηκε σε πιθανή μεταγραφική ενίσχυση για να βοηθηθεί ο Πατρινός σύλλογος, που έχει χτυπηθεί από αλλεπάλληλους τραυματισμούς:

“Πλησιάζουμε προς τον τελικό με πολλές δυσκολίες, οι οποίες έγιναν μεγαλύτερες. Η κούραση συγκεκριμένων παικτών είναι ένας παράγοντας για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια, αλλά οι τραυματισμοί αποτελούν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Σε κανέναν δεν αρέσει η εικόνα, αλλά συμβαίνουν αυτά, οι τραυματισμοί είναι πέραν της συχνότητας του φυσιολογικού.

Η διοίκηση προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα, δεν είναι η ενίσχυση αυτοσκοπός. Ομως αποκτήσαμε ένα παιδί (Σιγκούνας) και η σκέψη μας είναι να έρθει και ένας περιφερειακός, όχι τόσο για να νικήσουμε κάποιο παιχνίδι συγκεκριμένα, αλλά να δούμε κάποια παιδιά να μείνουν και του χρόνου. Δεν ψάχνουμε για το λαβράκι, απλώς όσοι είμαστε κοντά στην ομάδα έχουμε διαπιστώσει ότι με τους τόσους τραυματισμούς και ατυχίες το τεχνικό τιμ δεν μπορεί να βγάλει μία κανονική προπόνηση.

Κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στον τελικό και στο πρωτάθλημα. Στον τελικό δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, έχουμε μόνο να κερδίσουμε. Θα είναι σημείο εκκίνησης για νέους στόχους”.

Τα πακέτα εισιτηρίων

Παράλληλα, η ΚΑΕ ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων και τα πακέτα που έχουν δημιουργηθεί. Αναλυτικά:

“Το πρώτο κοστίζει 18 ευρώ (εισιτήριο, κόστος μεταφοράς, μπλουζάκι τελικού), το δεύτερο 30 ευρώ (εισιτήριο σε κεντρικές θύρες, κόστος μεταφοράς, μπλουζάκι τελικού) και το τρίτο 20 ευρώ (εισιτήριο σε κεντρικές θύρες, μπλουζάκι) που απευθύνεται σε όσους θέλουν να μετακινηθούν με το προσωπικό τους Ι.Χ.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου τις πρωινές ώρες (11:00 – 13:00) και τις απογευματινές (17:00 – 20:30) στη μπουτίκ του Απόλλωνα στο γήπεδο.

Ειδικό κιόσκι θα λειτουργεί από σήμερα στην πλατεία Γεωργίου.

Εισιτήρια θα διατίθενται και στην Αθήνα, από σήμερα, στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου (Γραφείο Ακαδημιών, τηλ.: 210 8846081)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…