Κεντρική Διεθνή Ημέρα βράβευσης στο Παλάου (vid)

Ημέρα βράβευσης στο Παλάου (vid)

Odi Noris Vraveio

Odi Noris-Vraveio

Υπό το βλέμμα της ομάδας του 1985, που κατέκτησε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο, η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Καχασόλ με 9983 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Παράλληλα τίμησε τον “μεγάλο” Οντι Νόρις.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ τίμησε τον Οντι Νόρις, που φόρεσε την φανέλα της από το 19871993, ενώ είχε αγωνιστεί και στο Περιστέρι και επέστρεψε για πρώτη φορά στο Παλάου ως μέλος αντίπαλης ομάδας, καθώς είναι βοηθός προπονητή στην Καχασόλ. Στο περιθώριο της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Καχασόλ, με αφορμή την συμπλήρωση 30 ετών από την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου, ο χρόνος γύρισε πίσω στο 1985 και εμφανίστηκε στο παρκέ η τότε ομάδα, με την Μπαρτσελόνα να τους τιμά.

Από κει και πέρα, στα αγωνιστικά, η Καχασόλ ήταν ανταγωνιστική μέχρι και το 30‘, με το σκορ να βρίσκεται στο 6861. Στην τελευταία περίοδο όμως οι Καταλανοί πάτησαν “γκάζι” και με επιμέρους σκορ 2517, έφτασε στην πολυπόθητη νίκη. Κορυφαίος για την Μπάρτσα ο Ντόελμαν με 17 πόντους, ενώ από κοντά ακολούθησαν ο Νάχμπαρ με 16 πόντους και ο Ντεσον Τόμας με 15.

Τα αποτελέσματα:

Σάββατο 28/03
Μπαρτσελόνα – Καχασόλ 99-83
Μπιλμπάο – Λαγκούν Αρο 92-66
Κυριακή 29/03
Λαμποράλ Κούτσα – Βαλένθια
Ομπραντόιρο – Σαραγόσα
Γκραν Κανάρια – Μπανταλόνα
Μάλαγα – Μούρθια
Ρεάλ Μαδρίτης – Εστουντιάντες
Ανδόρρα – Φουενλαμπράδα
Μανρέσα – Κανάριας

Δείτε το βίντεο με την βράβευση του Νόρις:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…